MENU Zapri

Namenske rešitve

Za celovito podporo poslovanju so na voljo namenske rešitve za registracijo delovnega časa, evidenco prehrane, kuhinjo, analitična orodja, vmesniki za povezovanje sistemov ipd. Saop se poveže tudi s specializiranimi rešitvami Seyforjevih partnerjev.

Izberite , kaj vas zanima

mojaMALICA

Spletna rešitev, ki staršem in dijakom omogoča hitro odjavo ali prijavo obrokov, tudi preko mobilnega telefona, podatki pa se iz portala avtomatsko prenesejo v sistem Saop.

mojINFO

Spletna rešitev mojINFO zaposlenemu omogoča, da na daljavo beleži delovne ure, najavlja dopuste in druge odsotnosti ter ima vpogled v svoje kadrovske dokumente. Zaposleni, ki so v vlogah vodij, pa imajo poleg tega pregled nad odsotnostmi svoje ekipe in jih tu lahko tudi potrjujejo.

Kadrovska evidenca

Ključni dejavnik uspešnosti podjetja je intelektualni kapital zaposlenih. V današnjem hitrem toku dogajanja je vodstvo sposobno hitrih in pravilnih odločitev le, če razpolaga z ustreznimi informacijami o vitalnih vrlinah poslovnega procesa. 

Registracija časa

Omogoča natančno beleženje prisotnosti zaposlenih in s tem pravočasno podatke v računovodstvu, da je obračun lahko pripravljen že prvi dan v mesecu. Zaposleni lahko preko terminala oddajo tudi prošnjo za dopust, vodja pa jo v elektronski pošti odobri ali zavrne.

Dokumentni sistem

Omogoča enostavno in varno hranjenje dokumentov, ki se nanašajo na stranke, artikle, zaposlene, osnovna sredstva, delovna mesta (proizvodnja) in naprave (servisna dejavnost), ter je obenem povezan s ponudniki certificirane hrambe.

Seyfor BI

Za učinkovito upravljanje podjetja potrebujete ažurne informacije, ki temeljijo na dejstvih. Seyfor BI je zmogljiva platforma, ki za vas zbira, analizira in vizualizira podatke. Tako lažje sprejemate poslovne odločitve.

Povezovanje z API vmesniki

API vmesniki omogočajo direktno izmenjavo podatkov med programsko rešitvijo Saop in zunanjimi rešitvami Seyfor partnerjev (skladiščno poslovanje – WMS, spletne trgovine, različne mobilne aplikacije ipd.).

Sociala, zdravstvo in obračun

Omogoča celostno obravnavo stanovalcev, od prijave in potrditve/zavrnitve oddane prošnje za vstop v dom, do vseh socialnih storitev (striženje, preoblačenje, britje …), zdravstvenih storitev (čiščenje ran, merjenje tlaka, pripomočki pri inkontinenci ...), fizioterapij, urnika vadbe itd.

Kuhinja

Saop Kuhinja omogoča preprosto sestavo in kontrolo jedilnikov. Na osnovi receptur se preračunavajo hranilne vrednosti obrokov, sočasna pa pridobite tudi finančni nadzor nad sestavljenim obrokom ter primerjavo s planirano vrednostjo.

Saop je rešitev podjetja Seyfor