MENU Zapri

Trgovina in storitve

Enostavna rešitev za maloprodajo, veleprodajo in storitve, vključno s POS blagajno. Poveže se tudi z različnimi zunanjimi namenskimi rešitvami Seyfor partnerjev.

Izberite , kaj vas zanima

Fakturiranje blaga in storitev

Omogoča fakturiranje blaga in storitev v domači in tujih denarnih enotah za davčne zavezance in končne potrošnike.

Naročila dobaviteljem in naročila kupcev

Omogočen je hiter in enostaven vnos naročil, tiskanje naročil, priprava odpremnih in prevzemnih nalogov, tiskanje nalogov, knjiženje izdaj in prejemov.

Materialno skladiščno poslovanje

Omogoča vodenje skladišča za material, polizdelke, izdelke in trgovsko blago v različnih tipih skladišč.

Trgovina na drobno

Trgovina na drobno (maloprodaja) zagotavlja kakovostne informacije za izboljšanje vseh segmentov, od naročanja artiklov do upravljanja ponudbe na prodajnih policah. V svoje trgovine pravočasno plasirate optimalne količine najbolje prodajanih in najbolj dobičkonosnih artiklov.

Servisna dejavnost

Pokriva več dejavnosti v servisu in se povezuje z ostalimi rešitvami v Saopu (naročanje dobaviteljem, povezava na materialno skladiščno poslovanje, fakturiranje,…). Vgrajene so analize v obliki vrtilnih tabel za analize po želji.

Sistem ugodnosti

Rešitev za trgovska podjetja, ki želijo uvesti sistem za zagotavljanje zvestobe svojih kupcev. Zajema različne možnosti kot so sistemi popustov, ugodnosti, akcij …, s katerimi se povečuje učinkovitost in uspeh pri prodaji.

Saop je rešitev podjetja Seyfor