MENU Zapri

Seyfor BI

Za učinkovito upravljanje podjetja potrebujete ažurne informacije, ki temeljijo na dejstvih. Seyfor BI je zmogljiva platforma, ki za vas zbira, analizira in vizualizira podatke. Tako lažje sprejemate poslovne odločitve.

Kaj je Seyfor BI?

Seyfor BI (Business Intelligence) je orodje za vizualizacijo in analizo podatkov, s katerim izkoristite v različnih sistemih zbrane podatke in jih pretvorite v informacije, ki so lahko ključne za sprejemanje pravih poslovnih odločitev. V Saop ERP sistemu so že na voljo napredne analize, z uporabo orodja Seyfor BI pa lahko svojo analitiko postavite na najvišji nivo.

Seyfor BI (Business Intelligence) je orodje za vizualizacijo in analizo podatkov, s katerim izkoristite v različnih sistemih zbrane podatke in jih pretvorite v informacije, ki so lahko ključne za sprejemanje pravih poslovnih odločitev. V Saop ERP sistemu so že na voljo napredne analize, z uporabo orodja Seyfor BI pa lahko svojo analitiko postavite na najvišji nivo.

Povezovanje z ERP in ostalimi sistemi

Z integracijo Seyfor BI in Saop ERP sistema združujete različne poslovne podatke, kot so podatki o prodaji, naročilih, izdelkih, strankah, dobaviteljih itd., na enem mestu. Tako pridobite hiter in enostaven dostop do le-teh, ter prihranite čas in optimizirate delo.

Omogočeno je tudi povezovanje z ostalimi orodji in programi, kot recimo CRM sistemom, v primeru katerega si lahko z uporabo Seyfor BI pomagate do boljšega vpogleda v podatke o strankah, trendih prodaje, vedenju strank, ter s tem izboljšate svoje poslovanje.

Prednost integracije s Seyfor BI

Vizualizacija podatkov v realnem času

Podatki so vizualizirani v realnem času, na uporabniku prijazen način, ki vključuje analizo podatkov s pomočjo različnih orodij, kot so grafikoni, tabele in interaktivni prikazi.

Boljše poslovno odločanje

S pomočjo Seyfor BI lahko hitro dostopate do ažurnih podatkov in analizirate ključne kazalnike uspešnosti (KPI). Integracija vam omogoča, da bolje razumete svoje poslovne procese in na podlagi zbranih podatkov sprejemate optimalne odločitve.

Lažje upravljanje podatkov

Seyfor BI združuje širši nabor podatkov iz različnih virov in vam omogoča, da jih upravljate na enem mestu. S tem lahko pripravite boljše analize, natančneje planirate procese ter pridobite celovit vpogled v svoje poslovanje.

Večja učinkovitost

Vizualizacija podatkov je urejena na preprost način, kar vam omogoča, da hitreje prepoznate vzorce in trende, ki vplivajo na vaše poslovanje. S kombinacijo rešitev si lahko pomagate do višje stopnje avtomatizacije poslovnih procesov, ter s tem do večje učinkovitosti in prihranka na virih.

Večja fleksibilnost

Ustvarite lahko poročila, ki so natančno prilagojena vašim poslovnim potrebam ter dobite informacije, ki so vam resnično pomembne. Enostavno je tudi deljenje poročil in grafov s sodelavci, kar prinaša boljše sodelovanje v timu.

Mobilnost

Seyfor BI lahko uporabljate tudi na mobilnih napravah, tako da lahko svoje podatke spremljate kjerkoli in kadarkoli.

Povezane funkcionalnosti

Trgovina in storitve


Enostavna rešitev za maloprodajo, veleprodajo in storitve, vključno s POS blagajno. Poveže se tudi z različnimi zunanjimi namenskimi rešitvami Seyfor partnerjev.


Domovi starejših občanov


Celovita rešitev, ki omogoča vodenje poslovanja domov starejših občanov v skladu z aktualno zakonodajo.


Proizvodnja


Celovita rešitev za podjetja različnih kompleksnosti in velikosti.


Pokrivamo najrazličnejše branže (kovinarska, strojna, elektro, lesna, pohištvena, kemijska, živilska, steklarska, zbiranje in predelava odpadkov ...).


Vas zanima več?

Za brezplačno predstavitev in dodatne informacije nas pokličite na 

brezplačno številko 080 13 20, pišite na info@saop.si ali izpolnite spodnji obrazec.

Saop je rešitev podjetja Seyfor