MENU Zapri

SMobile - mobilno zajemanje podatkov

S prilagojeno android aplikacijo mobilno, enostavno in hitro poslujte z dokumenti v skladiščih materialov, polizdelkov in končnih izdelkov (prevzemnica, izdajnica, prenosnica, prejemnica, dobavnica, faktura, inventura).

Nove možnosti organiziranja poslovnih procesov v skladišču

Material je ključni element v proizvodnji, ki ga je treba natančno spremljati od vhoda v skladišče do izhoda k strankam. Podjetja imajo še vedno veliko popisanega papirja, zaradi česar prihaja do naknadnih vnosov v sistem, morebitnih napak v odpremi in slabe sledljivosti izdelkov. S pomočjo android rešitve in mobilnega spremljanja lahko poenostavimo postopke, kot so prevzem materiala na določeno lokacijo v skladišču, hitrejša izdaja v proizvodnjo in končna izdaja kupcu. Poleg tega lahko preprosto izdamo material in spremljamo zasedenost skladišča.

Programska rešitev je android aplikacija, prilagojena za uporabo na terminalih za branje črtne kode, deluje pa tudi na mobilnih napravah. V primeru, da naročnik za svoje poslovanje uporablja ISO sledljivost, je na dokumentih možno zabeležiti tudi to.

  • Ob prevzemu materiala skladiščnik z uporabo prenosnega terminala s čitalcem ali mobilnim telefonom prevzame material, pri čemer so podatki takoj preneseni v sistem, zato ni potrebe po dodatnem ročnem vpisovanju
  • Prenos materiala v proizvodnjo ali prenosi med lokacijami v skladišču so preprosti z izbiro dokumenta in skeniranjem
  • Lažja, hitrejša in dostopnejša inventura
  • Izdaja materiala naročniku hitreje in enostavneje s skeniranjem

Saop je rešitev podjetja Seyfor