Zavitki iz popečenih jajčevcev s tunino in rukolo

Zavitki iz popečenih jajčevcev s tunino in rukolo
Sočna zelenjava s slastno tunino je lahko dobra ideja za popestritev jedilnika. Dobro se obnese kot predjet ali zdrav prigrizek.

Sestavine:

 Sestavine za štiri osebe:

  • 3 rezine na žaru popečenih jajčevcev 
  • 100 g odcejene tunine Rio Mare Natura 
  • nekaj datljevih paradižnikov 
  • 40 g nežnih lističev rukole 
  • 10 g ekstra deviškega oljčnega olja
  • 1 sveža mlada čebula - sol - poper


Priprava:

  1. Paradižnik razrežemo na četrtine in sesekljamo nekaj lističev rukole. Mlado čebulo operemo in narežemo na tanke rezine.
  2. Paradižnik zmešamo s tunino in mlado čebulo in zabelimo s soljo in poprom. Na vsako rezino jajčevca položimo žličko mešanice. Na vrh položimo še majhen šopek rukole in jajčevec zavijemo (da dobimo zavitek).
  3. Zavitke razporedimo po krožniku. Sesekljano rukolo zmešamo z oljem in prelijemo po zavitkih.

Še več slastnih receptov s tunino Rio mare dobite v brezplačni knjižice receptov Rio mare.

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih