Tortilja s piščancem in sirom

Tortilja s piščancem in sirom
Izvrsten namig za to, kako porabiti ostanke pečenega piščanca! Zavijte ga v tortiljo!


Sestavine:

  • 4 pšenične tortilje
  • 60 gramov/4 jedilne žlice že pripravljene mehiške salse
  • 250 gramov narezanega edamca
  • 250 gramov pečenega piščanca (v koščkih)


Priprava:

Tortiljo položi v srednje vročo ponev in jo premaži z mehiško salso, na to položi rezine sira in čeznje stresi koščke piščanca in čez položi še eno tortiljo. Nalahno pritisni skupaj in peci dve do tri minute, nato zelo pazljivo obrni in peci še nadaljnji dve minuti - dokler niso tortilje zlato rumene barve in sir stopljen. Prevrni tortiljo na krožnik, razreži na štiri kose in takoj postrezi.

Več slastnih receptov najdete na portalu Ženska.si v rubriki Recepti.

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih