300.000 € za energetski pregled v malih in srednjih podjetjih. 9. 5. 2017

300.000 € za energetski pregled v malih in srednjih podjetjih.
Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, je objavil javni poziv z naslovom Nepovratne finančne pomoči malim in srednjim podjetjem za izvedbo energetskega pregleda - 47SUB-EPPO17
 
Namen javnega poziva je spodbuditi izvedbo energetskega pregleda v malih in srednjih podjetjih, s čimer se podjetje seznani z obstoječim profilom rabe energije. Podjetje lahko ugotovi kakšne so možnosti uvajanja ciljnega spreminjanja rabe energije, opredeli oceno učinkovitega prihranka energije in se seznami z možnostmi uporabe sodobnih tehnologij za izboljšanje energijske učinkovitosti. Ob vsem pa je eden izmed pomembnejših ciljev tudi povečanje ozaveščenosti zaposlenih, konkurenčnosti podjetja in doseganja okoljskih koristi.
 
Na javnem pozivu, v sklopu katerega je na voljo 300.000,00 EUR, lahko kandidirajo gospodarske družbe in samostojni podjetniki posamezniki.
 
Upravičeni stroški so stroški izvedbe energetskega pregleda brez DDV, ki ga podjetje naroči pri zunanjem izvajalcu. Višina nepovratne finančne pomoči znaša do 50 % upravičenih stroškov izvedbe energetskega pregleda brez DDV.
 
Rok za oddajo vloge je vse do objave zaključka javnega poziva v Uradnem listu RS. 
Vir: Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad.

Če želite o razpisih in vsebini povabila izvedeli več, se obrnite na našega partnerja podjetje Zelen in partnerji d.o.o. ter jim omenite, da ste naročniki naših storitev. Priznali vam bomo 10 % popusta na vse njihove storitve. 

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih