27,7 mio EUR za zaposlovanje mladih 12. 4. 2017

27,7 mio EUR za zaposlovanje mladih
Zavod RS za zaposlovanje je objavil javno povabilo z naslovom Spodbude za trajno zaposlovanje mladih, katerega cilj je omogočiti zaposlitev okvirno 5.507 mladim, ki še niso dopolnili 30 let in so najmanj 3 mesece prijavljeni v evidenci brezposelnih.
 
V sklopu povabila je na voljo 27,7 milijona EUR. Višina subvencije na novo zaposlenega znaša 5.000 EUR.

Delovno razmerje mora biti sklenjeno za nedoločen čas, s polnim tedenskim delovnim časom, ki je krajši od 40 ur, vendar ne manj kot 36 ur na teden. V primeru zaposlitve invalida, ki v skladu z odločbo o invalidnosti lahko opravlja delo le krajši delovni čas, je lahko sklenjena zaposlitev s krajšim tedenskim delovnim časom, vendar ne manj kot 20 ur.
 
Na javnem povabilu lahko kandidirajo delodajalci, ki so pravne ali fizične osebe, vsaj 12 mesecev vpisane v Poslovni register Slovenije in imajo vsaj enega zaposlenega ali so samozaposleni
(Vir: Zavod RS za zaposlovanje) .  

Če želite o razpisih in vsebini povabila izvedeli več, se obrnite na našega partnerja podjetje Zelen in partnerji ter jim omenite, da ste naročniki naših storitev. Priznali vam bomo 10 % popusta na vse njihove storitve. 

Foto: Pixabay

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih