Pogoji uporabe

Uporaba vsebin in interaktivnih storitev na spletnih straneh www.saop.si je dovoljena. Morebitne zlorabe s pomočjo posebne programske opreme in druge zlorabe so prepovedane. Zloraba je kakršno koli dejanje, katerega namen ali učinek je povzročanje škode družbi SAOP Računalništvo d.o.o. (v nadaljevanju SAOP) ali kaki drugi pravni oziroma fizični osebi. Podjetje SAOP oceni zlorabe podatkov in storitev na spletnih straneh www.saop.si po lastni presoji in si v zvezi s tem pridržuje vse pravice. Zlorabe spletnih strani www.saop.si. družba SAOP sankcionira po lastni presoji. Omenjena pravila veljajo za vse spletne strani www.saop.si v celoti, razen tam, kjer to ni posebej navedeno.

Izjava o zasebnosti

V podjetju SAOP d.o.o. smo zavezani k varovanju vaše zasebnosti. Večino informacij na spletnih straneh www.saop.si lahko zbirate, ne da bi vam bilo treba dati o sebi kakršne koli podatke. Dostop do varovanih vsebin in podatkov je omogočen zaposlenim v družbi SAOP in partnerjem podjetja preko sistema varnega prijavljanja.

Podjetje SAOP d.o.o. jamči, da bodo podatki, zbrani prek spletnih strani www.saop.si namenjeni izključno uporabi podjetja in se ne bodo predali v roke tretji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.
 

Spremembe tega dokumenta

Podjetje SAOP d.o.o. si pridržuje pravico o posodabljanju izjave o zasebnosti brez vnaprejšnjega obvestila uporabnikom spletnih strani www.saop.si.

© 2014, © 2015 SAOP d.o.o.. Vse pravice pridržane.
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih