Že 35 let neprestano rastemo in z nami lahko rasteš tudi ti

Zaposlitev
Nekateri nas poznajo pretežno po računovodskih rešitvah, ampak to še zdaleč ni edino področje, ki ga pokrivamo. Z našimi ERP rešitvami izboljšujemo poslovni svet naših uporabnikom.

Te navdušujejo digitalizacija in poenostavljanje poslovnih procesov z inteligentnimi rešitvami? Potem je velika verjetnost, da si prava oseba za nas.
Zaposlimo

RAZVIJALCI ERP

Poznaš C# ali SQL? Rad razvijaš v urejenih timih, kjer je delo vnaprej skrbno planirano in organizirano?


Načrtovalci ERP rešitev

Si programer?

Si programer z nekaj arhitekturnimi izkušnjami ali vsaj željo v tej smeri?

POMOČ IN PODPORA, MARKETING, PRODAJA, VODENJE PROJEKTOV

Te navdušuje digitalizacija in rad pomagaš strankam pri uporabi in uvajanju ERP rešitev ali pri prenovi njihovih poslovnih procesov?

Ali veš, da lahko svoje znanje iz računovodstva, trgovine oz. proizvodnje vnovčiš tudi drugače - v eni izmed spodnjih vlog? Zaposlimo:


Te veseli vodenje projektov?

Rad spoznavaš poslovanje podjetij v različnih branžah? Te veseli vodenje projektov pri strankah in sodelovanje z različnimi ekipami znotraj podjetja (prodaja, razvoj, pomoč in podpora strankam)? So ti poznani procesi na pdoročju maloprodaje, veleprodaje in proizvodnje?


Si prodajalec?

  • Prodajalec ERP Opal: lokacija dela Škofja Loka (oglas v pripravi)

Rad oblikuješ, snuješ video vsebine in imaš žilico za marketing?

  • Sodelavec v marketingu (oglas v pripravi)

Kdo smo Saopjevci?

Pred tremi desetletji smo med prvimi ERP ponudniki v Sloveniji orali ledino, danes uporablja naše programske rešitve več kot 50.000 uporabnikov v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji (trgovinska, proizvodna in storitvena podjetja, računovodskimi servisi, javni sektor).

Smo vodilni ponudnik poslovnih programskih rešitev za podjetja, računovodske hiše in javne ustanove. Poznani smo po rešitvah iCenter, Minimax, MIT, Opal in Vasco. Več na www.saop.si, www.minimax.si, www.opal.si, www.mit-ing.si in www.vasco.si.

Vedno radi spoznamo strokovnjake iz informatike, matematike, računalništva, ekonomije, knjigovodstva, računovodstva, trgovine in poslovanja, pa tudi navdušence nad digitalizacijo procesov, izkušene tržnike in prodajalce ter druge strokovnjake iz drugih smeri.

Vabimo te, da se nam predstaviš in vpišeš v našo Saop bazo talentov.


Menjava službe v teh časih?

Zavedamo se, da je menjava službe v trenutnem obdobju polna izzivov. A naša uigrana ekipa, stabilnost podjetja (35 let+ na trgu), nagrada Zlata nit (Naj zaposlovalec), certifikata Družini prijazno podjetje in Družbeno odgovoren delodajalec so le ena izmed garancij, da za naše sodelavce znamo zelo dobro poskrbeti. Imamo tudi pravkar prenovljen onboarding program z vso mentorsko podporo.

Ponosni smo, da je našo skrb za zaposlene prepoznala tudi širša javnost in nas marca 2021 ponovno razglasila med 7 finalistov v kategoriji srednjih podjetij, kjer smo se potegovali za naziv Naj zaposlovalec (projekt Zlata nit).  Več o tem >>Kontaktna oseba:

Jana Štolfa
Telefon: 05 393 40 17
zaposlitev@saop.si
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih