Zaposlitev

Zaposlitev
Že 35 let neprestano rastemo in z nami lahko rasteš tudi ti. Lani se nam je pridružilo 54 novih strokovnjakov. Z dodatnimi močmi, pa želimo tudi v letošnjem letu okrepiti naše time.

Aktualno - 4 prosta mesta:


Kdo smo Saopjevci?

Pred tremi desetletji smo med prvimi ERP ponudniki v Sloveniji orali ledino, danes uporablja naše programske rešitve več kot 33.000 uporabnikov v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji (trgovinska, proizvodna in storitvena podjetja, računovodskimi servisi, javni sektor).

Smo vodilni ponudnik poslovnih programskih rešitev za podjetja, računovodske hiše in javne ustanove. Poznani smo po rešitvah iCenter, Minimax, MIT in Opal. Več na www.saop.si, www.minimax.si, www.opal.si in www.mit-ing.si.

Vedno radi spoznamo strokovnjake iz informatike, matematike, računalništva, ekonomije, knjigovodstva, računovodstva, trgovine in poslovanja, pa tudi navdušence nad digitalizacijo procesov, izkušene tržnike in prodajalce ter druge strokovnjake iz drugih smeri.

Vabimo te, da se nam predstaviš in vpišeš v našo Saop bazo talentov.


Menjava službe v teh časih?

Zavedamo se, da je menjava službe v trenutnem obdobju polna izzivov. A naša uigrana ekipa, stabilnost podjetja (35 let+ na trgu), uvrstitev med finaliste Zlate niti (Naj zaposlovalec), certifikat Družini prijazno podjetje so le ena izmed garancij, da za naše sodelavce znamo zelo dobro poskrbeti. Imamo tudi pravkar prenovljen onboarding program z vso mentorsko podporo.

Ponosni smo, da je našo skrb za zaposlene prepoznala tudi širša javnost in nas marca 2021 razglasila med 7 finalistov v kategoriji srednjih podjetij, kjer smo se potegovali za naziv Naj zaposlovalec (projekt Zlata nit).  Več o tem >>Kontaktna oseba:

Jana Štolfa
Telefon: 05 393 40 17
zaposlitev@saop.si
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih