Zaposlitev

Zaposlitev

Te mika delo v ekipi, ki je finalist v Zlati niti?

Ponosni smo, da je našo skrb za zaposlene prepoznala tudi širša javnost in nas marca 2021 razglasila med 7 finalistov v kategoriji srednjih podjetij, kjer smo se potegovali za naziv Naj zaposlovalec (projekt Zlata nit).  Več o tem >>


Menjava službe v času izrednih razmer?

Na Saop se zavedamo da je menjava službe v tem času polna izzivov. A naša uigrana ekipa, stabilnost podjetja (30 let+ na trgu), uvrstitev med finaliste Zlate niti (Naj zaposlovalec), certifikat Družini prijazno podjetje so le ena izmed garancij, da za naše sodelavce znamo zelo dobro poskrbeti. Imamo tudi pravkar prenovljen onboarding program z vso mentorsko podporo.Aktualno - 6 prostih mest:

Zaradi prenove produktov iščemo nove sodelavce:

Zaposlimo tudi izkušeno računovodjo/knjigovodjo, za implementacijo ERP in pomoč in podporo uporabnikom:

Za naše hčerinsko podjetje Mit informatika d.o.o. pa iščemo tudi osebo, ki ima širši vpogled v procese proizvodnje v povezavi z logistiko, ki pozna poslovno dokumentacijo, ki kroži med procesi ter pozna VMS skladiščne in logistične programe. Zaželjeno je tudi veselje do dela z bazami podatkov in poizvedbami v SQL:Kdo smo Saopjevci?

Vedno radi spoznamo strokovnjake iz informatike, matematike, računalništva, ekonomije, knjigovodstva, računovodstva, trgovine in poslovanja, pa tudi navdušence nad digitalizacijo procesov, izkušene tržnike in prodajalce ter druge strokovnjake iz drugih smeri.

Vabimo te, da se nam predstaviš in vpišeš v našo Saop bazo talentov.Kontaktna oseba:
Jana Štolfa, telefon: 05 393 40 17
zaposlitev@saop.si
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih