8. marec znanja

8. marec znanja
V SAOP-ju smo 8. marec sklenili praznovati drugače – v okviru izobraževanja, ki je potekalo v Konferenčnem centru Perla in se nadaljevalo z ogledom lepot in dobrot Goriških Brd.

Seminarski del izobraževanja je vključeval predavanja o temah, ki so za računovodje aktualne pred oddajo zaključnih obračunov. Na devetih predavanjih, ki so jih vodili uveljavljeni strokovnjaki za računovodsko poslovanje smo predstavili na primer delo z obrazci za obračun M4, zaključne račune v iCentru in miniMAX, zakonskih rokih hrambe dokumentacije na podlagi DDV, SRS, DDPO, vodenje dopustov, delo z vrtilnimi tabelami, funkcije za prihranek časa v iCentru ter trike v Wordu in Excelu.

Udeleženke konference so zelo pozitivno presenetile z darilom (na sliki), ki so ga izročile direktorici Sonji Šinigoj in dodale, da je darilo simbolična zahvala za vsa izobraževanja in skrb, ki jo izkazujemo uporabnikom.

Po zaključku strokovnega dela seminarja so se udeleženke in udeleženci z avtobusi popeljali na slikovito panoramsko vožnjo v Goriška Brda, do kosila v Gradu Dobrovo.

Ogledali so si tudi največjo vinsko klet v Sloveniji, in v Kleti Goriška Brda poskusili izbrana vina. Obisk Brd so zaključili v srednjeveški vasici Šmartno, kjer so jih pričakale briške kulinarične posebnosti.


Galerija

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih