Minimax za računovodje


Termini v juliju, avgustu in septembru, vse informacije na enem mestu ...

Na poletne seminarje Minimax vabimo podjetnike in računovodje, ki bi radi poglobili poznavanje Minimaxa. Vsebine smo prilagodili 2 skupinam - podjetnikom in računovodjem. Razpisali smo več terminov v juliju, avgustu in septembru, da si boste lažje vzeli čas in izbrali tiste, ki vam najbolj odgovarjajo. Poskrbite, da bo vaše poslovanje potekalo nemoteno in brez zapletov in se pridružite več kot 100 udeležencem, ki so že v lanskem letu prepoznali dodano vrednost poletnih seminarjev.

Seminarji za računovodje pridejo v poštev za vse uporabnike paketov mini in maksi računovodstvo. Vsebina na omenjenih seminarjih je nekoliko bolj poglobljena in zahtevna, prilagojena vsem, ki v podjetjih upravljate računovodsko funkcijo, ali ste zaposleni v računovodskih servisih. Udeležba na seminarju je tudi dobra priložnost za izmenjavo dobrih praks in izkušenj z drugimi uporabniki.


   

Termini in lokacije:

Ljubljana - Hotel Stil
Litijska cesta 188
Zemljevid

Termini:
25. julij - računovodje
12. september - računovodje
  
  
  
Maribor - Prometna šola
Preradovičeva ulica 33
Zemljevid

Termini:
28. avgust - računovodje

Cena in prijava

Cena udeležbe na izbranem terminu = 49 € + DDV /po osebi
20 % popust vam priznamo v primeru:
  • dodatnih udeležencev iz vašega podjetja
  • prijave na več kot enega od terminov v juliju, avgustu in septembruPOMEMBNO:
Za prijavo na seminar potrebujete dostop do portala http://moj.saop.si. V kolikor  dostopa še nimate, nam pišite na seminarji@saop.si, da vam uredimo dostop (pošljemo uporabniško ime in geslo) in prijavo na izbrani termin seminarja.

     

Predavatelji

ERROR - NO DATA