Redna delovna uspešnost v javnem sektorju – pripomoček za pripravo podatkov (posnetek)

Redna delovna uspešnost je ena izmed treh delovnih uspešnosti, ki je natančneje urejena v Zakonu o sistemu plač v javnem sektorju in Kolektivni pogodbi za javni sektor. Od leta 2009 se ta vrsta delovne uspešnosti ni izplačevala, s 1. 7. 2020 dalje pa se lahko ponovno izplačuje.

V Obračunu plač vam bomo po modelu Excel tabele Ministrstva za javno upravo pripravili pripomoček, ki bo preko plačljive aktivacijske kode omogočal veliko avtomatizmov, ki vam bodo prihranili precej časa in ročnega vnosa.
Dnevni red
Vsebina:
 • Pripravo podatkov za izplačilo redne delovne uspešnosti na osnovi podatkov šifranta zaposlenih (podatek o osnovi plači zaposlenega ločeno po delovnih mestih)
 • Prepis podatkov o obračunanem rednem delu iz obračunov plač
 • Pripravo podatkov o osnovni plači decembra preteklega leta
 • Dostop do vnosa ocen tudi zaposlenim, ki sicer nimajo dostopa do obračuna plač (npr. vodje)
 • Ocenjevanje zaposlenih ločeno po stroškovnih mestih
 • Kontrolo zneskov delovne uspešnosti glede na maksimalni možni znesek izplačila
 • Prenos zneskov delovne uspešnosti v obračun plač
 • Izpis letnega obvestila o ocenjevanju uspešnosti
V nadaljevanju pa pripravljamo še shranjevanje izpisa letnega obvestila v eRegistrator (kadrovsko mapo) zaposlenega.

Pripomoček, ki je bil v veljavi leta 2009 ni več v uporabi. Vsebinsko in funkcionalno smo ga dopolnili s tekočimi zahtevami, kar pomeni, da morate za uporabo novega pripomočka naročiti novo aktivacijsko kodo.

Predavatelji

Jana Blažič

Jana je svetovalka za področje Saop iCenter Plače. Po izobrazbi je ekonomistka, izkušnje pa si je nabirala tudi v računovodskih servisih. Od leta 2005 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom programov Saop pri njihovem vsakdanjem delu.
Jana poleg dela na podpori tudi predava na klasičnih in spletnih seminarjih ter konferencah. Vedno znova prejema številne pohvale za razumljivo podajanje znanja in dostopnost do slušateljev. Sodeluje tudi pri ustvarjanju in testiranju programov Saop Plače.
Preberi več ...

Ostale informacije

Cena pripomočka (brez DDV) znaša:
 • do 50 zaposlenih 90 €
 • 50-100 zaposlenih 190 €
 • nad 100 zaposlenih 250 €
Pogoj za pridobitev pripomočka je naročilo posnetka z naslovom Izračun uspešnosti v javnem sektorju: pripomoček v iCentru.

S prijavo boste poleg video in pisnih navodil dobili še aktivacijsko kodo, s katero boste v Obračunu plač aktivirali dostop do pripomočka. V posnetku bomo podrobno predstavili vsebino in način priprave podatkov v iCentru. Do posnetka boste lahko dostopali na vašem osebnem portalu.

Naročilo pripomočka

Za naročilo kliknite na spodnji gumb. Preusmerjeni boste na osebni portal, kjer se prijavite na "PRIPOMOČEK: redna delovna uspešnost". Po tem vam bomo posredovali aktivacijsko kodo. Pred aktivacijo si oglejte posnetek, ki vam je na voljo na osebnem portalu.

Za prijavo potrebujete uporabniško ime in geslo.

Kje dobite geslo?
 • Uporabniki programa iCenter: po kliku na spodnji gumb vpišite uporabniško ime in geslo za oddajo zahtevkov za pomoč in nalaganje novih različic.
 • Ostali, ki se prvič prijavljate k nam na seminar, zahtevajte geslo >>
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih