Prijava na seminar

Rok za oddajo prijave – pozor!

  • Klasični seminarji: najkasneje do 8 dni pred izvedbo dogodka.
  • Spletni seminarji: najkasneje do 3 dni prej.
  • V primeru prepozne prijave si pridržujemo pravico, da vam zaračunamo 30 % višjo kotizacijo seminarja!


Zakaj se je potrebno prijaviti prej?

Če prejmemo prijave »zadnji dan«, je za izvedbo seminarja žal prepozno, saj tudi nas obvezujejo odpovedni roki do predavateljev, najetih predavalnic in postrežbe. Tako se je že večkrat zgodilo, da smo npr. predavatelja odpovedali in seminarja nismo izpeljali, zatem pa smo zadnji dan prejeli veliko prijav.
    

Odjave:

  • Pravočasne odjave: sprejemamo samo v pisni obliki na naslov seminarji@saop.si, najkasneje 2 dni pred dogodkom.
  • Kasnejše odjave in neudeležba brez odjave: v primeru prejete odpovedi po prejeti literaturi ali v primeru, da pisne odjave ne bomo prejeli in na seminarju ne boste prisotni, si pridružujemo pravico, da vam zaračunamo 100 % vrednosti seminarja.
S prijavo na seminar potrjujete, da ste seznanjeni z zgoraj navedenimi pogoji glede prijav in odjav na Saopove dogodke in da se z njimi strinjate.

Navodila za prijavo na seminar in ogled posnetkov

Na spletne in klasične seminarje Saop se lahko prijavljate le preko portala http://moj.saop.si. Prijavite se torej s klikom na povezavo, ki vas pripelje do portala, lahko pa tudi na gumb »Prijava na seminar«, ki je na dnu spletne strani vsakega razpisanega seminarja.

V kolikor se želite prijaviti na seminar ali pogledati posnetek, storite naslednje:

1. Kliknite na moder gumb Prijava na seminar
Gumb je na dnu vsake spletne strani, na kateri je opisan seminar. S klikom nanj boste preusmerjeni na Osebni portal (http://moj.saop.si).

2. Vtipkajte uporabniško ime in geslo
  • Uporabniki SAOP iCentra: uporabite tisto up. ime in geslo, ki ju običajno uporabljate za oddajo zahtevkov za pomoč. Če dostopa še nimate urejenega, najprej preverite pri administratorju (skrbniku) v vaši organiaciji, saj vam ga lahko dodeli tudi on.
3. Ko vstopite v Osebni portal, so vam na voljo:
  • Prihajajoči dogodki: pregled trenutno razpisanih seminarjev. S klikom na gumb »Prijava« je prijava oddana. POMEMBNO: prijava je uspešna le, če se gumb »Prijava« po kliku obarva zeleno in spremeni v »Prijavljen«!
  • Moji obiskani dogodki – zadnjih 30 dni (POTRDILO): tukaj si lahko shranite ali natisnete Potrdilo o udeležbi. Na potrdilu bo navedeno vaše ime in priimek ter naziv organizacije (plačnika).
  • Posnetki – 30 dni: ogled posnetkov spletnih seminarjev, ki ste jih obiskali. V kolikor posnetkov na osebnem portalu ne vidite, do njih nimate dostopa – dodeliti vam jih mora administrator v vaši organizaciji. Navodila za dodelitev dostopa (stran 3 v dokumentu) ...


Potrditev prijave

Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli e-potrdilo. V kolikor potrdila ne boste prejeli v roku enega dne, nas pokličite na 05 393 40 16 ali 18 ali pišite na seminarji@saop.si.


Plačilo kotizacije

Kotizacije za seminarje ni potrebno plačati vnaprej. Račun boste prejeli po zaključenem izobraževanju oziroma opravljeni storitvi.


Prijava na seminar
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih