Kdo nam zaupa?

Preverite v čem so naši dogodki in seminarji tako posebni, da vsako leto prepričajo udeležence k ponovni udeležbi.

Spletni seminarji

 • Navdušeni smo nad spletnimi seminarji, privarčujemo na času in poti. Bolj si osredotočen na temo predavanja. Okolica te ne moti. (Hajdeja Zlatoper, Dijaški dom Nova Gorica)
 • Spletni seminarji so odlični, ker ne izgubljaš časa, da se voziš v oddaljena mesta.
 • Spletni seminarji so po našem mnenju pripravljeni strokovno, predvsem pa na razumljiv način in pripravljenost predavateljev, da poizkušajo odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja takoj ali pa pozneje, je potrebno posebej pohvaliti.
 • To je superca: hitro in po ugodnih cenah, pa še v pisarni si lahko!
 • Seminarji so zelo kvalitetni, v kratkem času izvemo ogromno.
 • Spletni seminarji so super, ker ti ne vzamejo veliko časa, ker spremljaš predavanje iz pisarne in si dosegljiv tudi ostalim sodelavcem oziroma vodstu šole. Prav tako lahko kasneje kakšne nejasnosti še enkrat preveriš. 
 • Spletni seminarji so super, saj nam prihranijo čas in tudi denar. Tudi z vsebino seminarjev smo zadovoljni. 
 • Všeč mi je, da lahko kar iz svoje pisarne spremljam seminar. Sproti preverim ali delam tako in popravim, kar je treba popraviti.
 • Vedno strokovni, jasni, uporabni.
 • Zelo navdušeni nad spletnimi seminarji. Prihranek časa in denarja. Informacije popolne in možnost ponovnega predvajanja seminarja (30 dni).
 • Kvalitetno in uporabno.
 • Spletni seminarji so mi všeč, ker: prihranim na času in denarju; so dosti razumljivi; prejmem gradivo in odgovore na zastavljena vprašanja
 • S spletnimi seminarji smo zadovoljni in se jih bomo še posluževali. 
 • S spletnimi seminarji pridemo hitro in enostavno do novih znanj in spoznavanja novosti, in prihranimo čas na poti.
 • Spletni seminarji nam zelo odgovarjajo, saj se posvetiš vsebini, če v miru poslušaš. Imamo sobo, v kateri je popoln mir in lahko spremljaš seminar nemoteno in ni drugih stroškov. Prav tako lahko poslušajo tudi drugi udeleženci.
 • Zelo dobrodošlo in primerno, saj dobiš informacije neposredno na delovnem mestu! (Boris Cokoja, Vrtec Ivana Glinška, Maribor)
 • Jasno, enostavno, razumljivo, s poudarkom na pomembnih mestih ter z opozorili. Pravi tempo predstavitve in dovolj ponovitev. Hvala (Zvonka Lisjak, Vrtec Ciciban)
 • Spletni seminarji mi prihranijo čas, ki bi ga morala porabiti za pot do kraja izvedbe seminarja.(Tatjana Jesenko, CSD Logatec)

Klasični seminarji

 • Seminar priporočam vsem. Z informacijami in navodili, ki smo jih dobili, smo si olajšali delo v praksi, lažje se bomo spopadli s težavami in skrajšali bomo čas priprave nalog. Izvedeli smo veliko dodatnih informacij, ki niso bile tema seminarja.
 • Glede na strokovnost predavateljice menim, da vsak, ki se udeleži seminarja, dobi vse potrebne napotke in informacije v zvezi z delom, tematiko.
 • Udeležba na seminarju je izredno zanimiva. Podajo ti vse informacije, ki so pomembne za delo, istočasno pa so stvari še predstavljene, kako se naredijo v programu in kako se posredujejo naprej.

Poletni seminarji
 • Pozitivno ocenjujem: jasno in pregledno gradivo, posredovano pred dnem seminarja, kar omogoča seznanitev z vsebino in lažje spremljanje predavanja, kvalitetno izvedbo predavanja in odprtost za konkretna vprašanja in pobude iz prakse. Ker smo začetniki, so nam ti seminarji prišli zelo prav. Izvedeli smo veliko novega. Odlično pripravljeno gradivo in vodenje. (Vanja Vozel, Lambrechtov dom, Slovenske Konjice)

Konference in Posveti

XXL Konferenca 2017, Terme Olimia, 23. in 24. 11. 2017

Zelo mi je všeč, da ste SAOP-jevci zelo dostopni in oddajate toliko pozitivne energije, da se kar iskri. K udeležbi XXL konference so me spodbudile izkušnje iz enodnevne konference v Vili Vipolže. Glede na to, da spadam med začetnike uporabe SAOP programa, sem že takrat veliko odnesla od predavanj, skupaj z računovodkinjo sva nekaj novih stvari vpeljali v proces in delo je z moje strani občutno napredovalo, manj je napak, usklajevanj. Skratka same pozitivne izkušnje. (Danijela Brljić, OŠ Slave Klavore Maribor)

Meni je bilo všeč prav vse. Še nikoli nisem bila na takem izobraževanju, kjer bi se tako dobro počutila, bila tako lepo sprejeta in z vsem zadovoljna. Letos sem bila prvič na vaši konferenci in z veseljem se bom udeležila naslednje. Komaj čakam ... (Mojca Borošak, Valvasorjeva knjižnica Krško)

Letos sem se že tretjič udeležila vaše konference, in vsako leto se mi zdi, da je še boljše in lepše ... Večernje druženje in zabava, skratka pa vse je bilo odlično ... Hvala vsem, da ste nam pripravili tak program in presenečenja. (Jožica Grubič, OŠ Brežice)

Vsako leto organizirate dober dogodek, ki se ga je potrebno udeležiti. (Žorž Petrovski, biro92)

Organizacija dogodka je bila odlična, zato vsem lepa zahvala. (Adrijana Furlanič, BISTRA d.o.o.)

Na enem mestu več informacij za nizko ceno, prijetno s koristnim. (ZIC, Stanislava Bratina)

Vsi predavatelji so "resne" teme popestrili, da ni bilo predavanje dolgočasno in nezanimivo. (Marjana Erjavec, SPS)

Celoten dogodek je bil zelo dobro organiziran, od samih tem predavanj do vse ponudbe poleg predavanj; osebno sem bila zelo zadovoljna. Prednost takih konferenc je predvsem raznovrstnost tem, ki so ponujene. Na enem mestu nam je bilo ponujeno veliko vsebin. Vaši predavatelji zelo dobro predstavijo vsebino - tematiko in programsko rešitev. Hvala tudi vam za ves trud in energijo, ki jo vložili v ta dogodek. Naslednje leto se bom zagotovo ponovno udeležila. (OŠ Šmarje pri Kopru)

Vse mi je bilo všeč. Zahvaljujem se vam, ker ste se tako potrudili. Na XXL konferenci vedno izvem vse novosti s področja plač. (Andreja Tomšič, JAZMP)

Prijazen odnos vseh iz SAOP do udeležencev, pripravljenost za pogovor, lepo besedo in nasmeh. Kratek stavek "prijetno s koristnim" mislim, da pove vse. (Nada Košmerl)

Organizacija dogodka je bila odlična, čuti se pripadnost sodelavcev in prijetno vzdušje. (DSO Kočevje)

XXL konferenca mi je všeč predvsem zaradi druženja z ekipo SAOP, ki ste družabni, zabavni, odprti, skratka PRIJETNI, in s kolegicami računovodkinjami. Ničesar nisem pogrešala. Bilo je poskrbljeno za strokoven in družaben del XXL konference. Dogodka se udeležujem že kar nekaj let, prav zaradi razlogov, ki sem jih navedla zgoraj. (Irena Fišter, KPG Trebnje)

Bogat program srečanja nam je omogočil, da smo lahko koristno izrabili čas tako za strokovno izpopolnjevanje kot tudi za neformalno druženje. Konferenca je izpolnila moja pričakovanja in nisem pogrešala ničesar. Brezplačno udeležbo na konferenci sem si pridobila kot nagrado v žrebanju udeležencev aktiva vodij finančno računovodskih služb domov za starejše, oktobra 2017, v Boginjski Bistrici. (Olga Strmole, Dom starejših občanov Grosuplje)

Prijaznost, strokovnost vas SAOP-jevcev in sploh vse naj, naj o vas, ki ste nas vodili, zelo lep hotel (Sotelia), zelo dobra hrana in veliko koristnega znanja, ki ste nam ga posredovali. (Katja Bizjak, Livarna Gorica d.o.o.)

Več let se že udeležujem vaših konferenc. Poleg tega, da imate zanimive teme in veliko izvem, je tu še srečanje s kolegi in kolegicami, izmenjave mnenj, izkušenj in kot ste že sami napisali prijazni in nasmejani ljudje. Združena sta delo in sprostitev. Hvala za vse! (anonimno)


XXL Konferenca 2016, Rogaška Slatina

Vtisi s konference


XXL Konferenca 2015, Terme Olimia, 19. in 20. 11. 2015


Vse je bilo super, primerno, obrazloženo in v veliko pomoč nam, ki delamo. Gospod Ranko je odgnal vse davčne blagajne in nas popeljal v smeh, pogrešala nisem ničesar, pridobila sem le dodatno energijo za delo, ki ga je potrebno opraviti. S SAOP je bolje in lažje. Še posebej bi pohvalila navodila za delo in odzivnost. Hvala (Zdenka Gornik, Dijaški dom Maribor)

Odlično izpeljan dogodek, ogromno uporabnih informacij, pravšnja mera strokovnih predavanj in družabnih dogodkov. (Gordana Đorđić, Adria Lab d.o.o.)

Prav gotovo bi radi slišali tudi kakšno grajo ali kritiko, toda ne gre, vse je bilo vrhunsko ... zame je bilo konstruktivno in poučno predavanje in ne suhoparno. Še posebej pa mi je bilo všeč, da predavatelji niso niti za sekundo pokazali samovšečnosti, ampak zgolj in samo profesionalen in sproščen nastop. Moj predlog, organizirajte tudi konference za naše direktorje, da spoznajo kaj vse ste sposobni. (Darja Osmak, Dom starejših občanov Kočevje)

Izvedba konference, kakor tudi same teme - ODLIČNO! (Marica Renik Hudin, OŠ Hoče)

Na SAOP Konferenci mi je najbolj všeč: - XXL mladostne energije SAOPjevcev in njihova pripravljenost za pomoč, - XXL možnosti za izbiro predavanj, - XXL dogajanja, animacije, zabave, smeha, - XXL izbire krajev, hrane, - S bolečih mišic čez vikend. Hvala Vam! Super ste! (Danijela Aber, Skupnost zavodov osnovnaga zdravstva Koroške)


Konferenca o elektronskih računih, Brdo pri Kranju, 23. 5. 2014

Vsi predavatelji so bili v okviru pričakovanj glede na to, katero institucijo zagovarjajo in od kod prihajajo. Sama pa najbolj zbrano poslušam in sledim, ko SAOP-jevi predavatelji predstavljajo novosti skozi praktične prikaze, saj je treba teorijo prenesti v praktično vsakodnevno delo in jo izvajati skozi vaše module v povezavi s portali (e-davki, ujp ...), ja ni druge! Glede na to, sem vedno najbolj zadovoljna s predavatelji iz SAOP-a. (Nadja Perenič, OŠ Antona Žnideršiča, Ilirska Bistrica)

Všeč mi je bilo zelo da so bile predstavljene zadeve zelo konkretno, da imamo točno predstavo, kaj potrebujemo in kaj moramo urediti. (Natalija Šolinc, Šolski center Šentjur)


XXL Konferenca 2013, Ptuj, 21. in 22. 11. 2013


Celoten dogodek mi je bil zelo všeč. Od predavanj, do nastanitve, vse. Tako da nisem pogrešala ničesar. Mogoče le daljša predvanja, ker so bile zanimive teme. Ampak to bi pa težko vključili v tak časovni okvir. Izvedela sem veliko drobnih trikov (ki jih ni v nobenih navodilih), s katerimi si bom lahko olajšala delo. (Nataša Zavrl, Vencelj Predvor d.o.o.)

V 10 letih kar uporabljam vaše programe, sem se prvič udeležila 2-dnevnega seminarja in mi je bilo všeč in mislim, da si tudi računovodje zaslužimo kdaj udeležbe na 2-dnevnem seminarju, ker nas ne vidijo, kako in koliko moramo delati, vsi te samo takrat vidijo, ko nekam greš in mislijo, da greš žurirat ne pa izobraževat, če greš na tak seminar. Smo se pa ogromno naučili, je bilo pestro, en kup vprašanj, tako da smo zamujali že na naslednje teme in hkrati bi bili lahko v dveh dvoranah, ker je bilo toliko aktualnih stvari. Skratka super! (anonimno)   

Všeč mi je prepletanje resnih in zahtevnih tem s programom sprostitve. V svetu vsakodnevne tekmovalnosti, pritiska in napetosti, sta bila ta dva dneva (večerja) dovolj sprščujoča, da smo tisti, ki smo odprti za te stvari, nabrali dovolj energije za težak december, januar in februar. Hvala vam za vse. (Irena Groboljšek, Gimnazija Koper)
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih