Srečanje uporabnikov v Kamniški Bistrici 2010

Srečanje uporabnikov v Kamniški Bistrici 2010
V okviru akcije je SAOP prispeval tudi donacijo, ki bo Tanji omogočila hitrejšo pridobitev prepotrebne nožne proteze. Sodobna nožna proteza, ki stane 26.413 evrov, bo dekletu, ki je v srednji šoli zaradi kostnega raka izgubila nogo, pomagala pri lažjem opravljanju vsakdanjih opravil ter uresničevanju življenjskih ciljev.

„Tanja Kodrič ima kljub težkim posledicam premagane bolezni pred seboj veliko ciljev, želi doštudirati in živeti človeka vredno življenje. V SAOP smo veseli, da ji lahko pomagamo. To je del naše odgovornosti in hkrati pomeni tudi uresničevanje naših temeljnih vrednot,“ je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP.

S SAOPjevo donacijo, je Tanja korak bliže k novi protezi z elektronskim kolenom, ki jo bo lažje uporabljala ter ji bo pomagala premagovati tudi stopnice in neravno podlago.

„SAOPjeva donacija mi veliko pomeni, predvsem zato, ker so mi bili sami od sebe pripravljeni pomagati. Pričakujem, da mi bo tudi s SAOPjevo pomočjo uspelo zbrati potrebna sredstva že do konca letošnjega leta,“ je povedala Tanja Kodrič.

Srečanje uporabnikov SAOP je letos že drugič potekalo v Kamniški Bistrici in je minilo v duhu sodelovanja, ustvarjalnosti in partnerstva. Na dogodku se je zvrstilo 9 predavanj v treh sklopih, za uporabnike iCentra iz gospodarstva in javnega sektorja ter za uporabnike miniMAXa. Kot gosta sta nastopila Ivan Simič in Tanja Urbanija. Simič je predstavil aktualne teme s področja davkov ter novosti in skrite pasti predvidene obdavčitve nepremičnin. Poleg pridobivanja novih znanj in dobrih praks s področja učinkovitega vodenja poslovanja (šolska prehrana po novem, EU razpisi, DDV cvetke, …), je SAOP v sodelovanju s podjetjem Taktika Plus priredil tudi družabne poslovne igre, prek katerih so udeleženci poglabljali vezi z drugimi uporabniki ter zaposlenimi v SAOPju.

„Kakovostno delo z uporabniki je ena največjih konkurenčnih prednosti SAOP-ja. To se nam potrjuje na vsakem koraku, zato bomo še naprej vlagali v naše uporabnike, v prenos znanja in visoko raven vsebinske in tehnične podpore,“ je še povedala Sonja Šinigoj.

Kot je pokazala nedavna globalna raziskava zadovoljstva uporabnikov CSAT, ki so jo v SAOP-ju izvedli z namenom podaljšanja najvišjega partnerskega statusa Microsoft Gold Partner, je bilo v minulem letu s podjetjem SAOP zadovoljnih nadpovprečnih 94 odstotkov uporabnikov, kar 92 odstotkov pa bi jih SAOP-jeve rešitve priporočilo prijateljem in znancem.


Galerija

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih