Davčni razplet - konferenca za javni sektor in gospodarstvo - Portorož 2017

Davčni razplet - konferenca za javni sektor in gospodarstvo - Portorož 2017
Na čudovit zadnji majski petek, 26. 5. 2017, smo se skupaj z našimi uporabniki iCenter programa, zbrali v hotelu Marita v Portorožu in preživeli prijetno izobraževalno druženje.

Naročili smo lepo vreme. In ga dobili.  Naročili smo dobro voljo. In tudi te ni manjkalo, bilo jo je v presežkih.  Naročili smo veliko pozitivne energije. In bilo jo je čutiti med nami.

Že jutranji pogled s hotelske terase je obetal veliko. Prva kava s pogledom na morje nas je prepričala. Prepričala pa nas je tudi Petra, naša direktorica, ki je v kratkem uvodnem nagovoru povzela trenutno dogajanje in delo Saopeja ter nam zaželela lep in uspešen dan. Zadovoljni smo se odpravili novim znanjem naproti, razdelili smo se v tri predavalnice in se posvetili nekateri dilemam pri obračunu potnih nalogov, drugi novostim s področja DDV-ja, tretji pa trgovinskemu delu našega iCentra. Tako nekako so se predavanja tudi nadaljevala, plače smo poslušali v prvi predavalnici, knjigovodstvo v drugi, tretjo pa smo namenili trgovini - prodaji, nabavi, in vsemu kar pritiče zraven. Veliko novega smo izvedeli, veliko smo si povedali. Izmenjave izkušenj in mnenj so se dogajale skozi cel dan tudi na hodnikih, na terasi s pogledom na morje, ob kosilu in še kje ...

Pozitivno vzdušje se je po izobraževalnem delu preselilo na ladjico Portorož, kjer smo v prijetnem duhu nadaljevali naš dogodek. Tisti, ki se niso odločili podati na panoramsko vožnjo, se niso imeli nič manj lepo - obiskali so Krajinski park Sečoveljske soline ali pa si ogledali zanimivosti muzeja solinarstva na Fontaniggeah.

Dan smo zaključili s stiskom rok v pozdrav in z željo, da se kmalu spet vidimo.

Nekaj utrinkov ...
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Terminal za gotovinska in negotovinska plačila s paleto možnosti za povezavo. Na predstavitev Dotypay
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih