Medena čokolada

Medena čokolada
Čokolada ni samo razvada, tudi lakoto obvlada.

Sestavine:

  • 500g kakava
  • 400g medu
  • 200g margarine
  • 100g sesekljanih orehov
  • 100g sladkorja v prahu
  • 2 žlički mletega cimeta
  • 2 vanilina sladkorja 
  • žlička mletih klinčkov


Priprava:

Zmešaj med in kakav ter kuhaj na zmernem ognju, dokler med ne stopi ter občasno premešaj. Ko maso odstraniš s toplote ji dodaj cimet, klinčke in vanilin sladkor. Primešaj margarino in maso mešaj dokler se ne raztopi. V podolgovat pekač dodaj malo maščobe in pripravljeno mešanico vlij. Medeno čokolado pusti do naslednjega dne, da se popolnoma ohladi, in jo nareži na majhne koščke. 

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih