Bistra bučkina juha

Bistra bučkina juha
Iz zrelih buč, ki že imajo zrela semena, skuhajte bistro bučno juho. Sestavine so enake kot za govejo juho le da namesto mesa uporabite bučo.

Sestavine:

  • Za 1 l čiste juhe potrebujete namesto mesa  polovico zrele buče velikosti (20 cm), ki jo prerežite na polovico.
  • Kisla smetana
  • Česen


Priprava:

Juho kuhajte na zmerni temperaturi (toliko da brbota) 45 minut. Ko je juha kuhana, vzemite bučo ven, odstranite semena in olup in jo zmiksajte, izboljšajte s česnom in kislo smetano in uporabite za prilogo k mesu.
 
Manja Rajh

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih