Kolesa omogočajo samostojnost in rišejo nasmehe 15. 12. 2017

Kolesa omogočajo samostojnost in rišejo nasmehe
Saop je Medobčinskemu društvu prijateljev mladine, ki deluje v okviru Zveze prijateljev mladine Slovenije, doniral večje število koles. Sestavili so jih Saopovi zaposleni v okviru projekta Tovarna koles za nasmeh do ušes.

MDPM bo kolesa podaril otrokom, med katerimi so tudi petošolci, ki bodo v letošnjem šolskem letu opravljali kolesarski izpit. Svojih koles nimajo, starši pa jim jih zaradi finančne stiske ne morejo kupiti. Z donacijo je k akciji pristopilo tudi podjetje Decathlon.

V Saopu se zavedajo, kako nujno je prispevati k spremembi miselnosti in vrednot, pri tem pa je treba začeti pri sebi, kar je bil tudi glavni namen projekta, v katerega je podjetje povabilo svoje sodelavce.
 
»Zaposlene smo povabili na dogodek, na katerem smo sestavili kolesa za otroke iz socialno ranljivih družin. Med našimi sodelavci je veliko staršev, ki se zavedajo, kako je hudo, če otroku ne moreš izpolniti želje. Prav zato v Saopu dodane vrednosti podjetja ne merimo zgolj v preseženih finančnih načrtih, temveč v tem, kako uspešno in pošteno te presežke vračamo okolju. Verjamemo, da človek lahko spreminja družbo le tako, da najprej spremeni samega sebe,« je dejala Petra Šinigoj, direktorica podjetja Saop.

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih