Zaposlitev

Zaposlitev

"V Saop se zavedamo, da uspeh ustvarjajo zaposleni." Petra Šinigoj, direktorica

Našo organizacijsko kulturo gradimo tako, da že vrsto let poudarjamo pomembne vrednote –prijaznost, partnerstvo, zanesljivost, zaupanje, ustvarjalnost in učinkovitost. Pomembno nam je, da sodelavci delajo v sproščenem vzdušju, ki je odprto za njihove ideje in predloge za izboljšavo, saj smo tako vsi bolj motivirani in zavezani k skupnemu cilju. Prav tako nam je pomemben stalni osebnostni in poklicni razvoj. Radi pokažemo sodelavcem, da smo vsi skupaj odgovorni in zaslužni za dosežke podjetja Saop.


Delujemo v mednarodnem okolju, a smo po duši preprosti

Naša več kot 30-letna tradicija, nekoč domačega in majhnega podjetja, se je usidrala v naš DNK. Prijazni in spoštljivi odnosi, timski duh in skupno doseganje ciljev so naše glavno vodilo (certifikat Družini prijazno podjetje, v preteklosti prejemnik nagradne Najboljši zaposlovalec).Naša ekipa 

V letih 2019 in 2020 pa smo se združili tudi s podjetji Mit Informatika d.o.o. in Opal d.o.o.. Skupaj imamo tako več kot 180 strokovnjakov, ki so kos še tako zahtevnim projektom v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji, bodisi s področja vodenja proizvodnje in proizvodne logistike, finančno-materialnega poslovanja, veleprodajnih in računovodskih procesov kot tudi pri upravljanju s kadri.
Smo tudi del mednarodne skupine Solitea, ki zaposluje več kot 600 ljudi in ima več kot 235.000 uporabnikov mnogih programov v 15 državah.

Pod okriljem velike mednarodne skupine je na Saopu omogočen hitrejši razvoj ter širitev na nove, predvsem srednjeevropske trge.Ponovno zaposlujemo

Zaradi prenove produktov iščemo 3 nove sodelavce:


Želiš sodelovati z nami?

Vedno radi spoznamo strokovnjake iz informatike, matematike, računalništva, ekonomije, knjigovodstva, računovodstva, trgovine in poslovanja, pa tudi navdušence nad digitalizacijo procesov, izkušene tržnike in prodajalce ter druge strokovnjake iz drugih smeri. Vabimo te, da se nam predstaviš in vpišeš v našo Saop bazo talentov.


Kontaktna oseba:
Jana Štolfa
zaposlitev@saop.si
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih