Zaposlitev

Zaposlitev

"V Saop se zavedamo, da uspeh ustvarjajo zaposleni." Petra Šinigoj, direktorica

Našo organizacijsko kulturo gradimo tako, da že vrsto let poudarjamo pomembne vrednote –prijaznost, partnerstvo, zanesljivost, zaupanje, ustvarjalnost in učinkovitost. Pomembno nam je, da sodelavci delajo v sproščenem vzdušju, ki je odprto za njihove ideje in predloge za izboljšavo, saj smo tako vsi bolj motivirani in zavezani k skupnemu cilju. Prav tako nam je pomemben stalni osebnostni in poklicni razvoj. Radi pokažemo sodelavcem, da smo vsi skupaj odgovorni in zaslužni za dosežke podjetja Saop.

Smo vodilni ponudnik poslovnih programov. Zaposlujemo več kot 95 visoko izobraženih strokovnjakov, ki skrbijo za razvoj programov, pomoč in izobraževanje uporabnikov. Saop je tudi del mednarodne skupine Solitea, ki zaposluje več kot 600 ljudi in ima več kot 235.000 uporabnikov mnogih programov v 11 državah. Pod okriljem velike mednarodne skupine je na Saopu omogočen hitrejši razvoj ter širitev na nove, predvsem srednjeevropske trge.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?
Od novih sodelavcev pričakujemo v prvi vrsti dobro strokovno znanje. Želimo si sodelavcev, ki izražajo tiste osebne vrednote, ki so pomembne tudi nam v organizacijskem okolju in takšne, ki bodo v našem delu našli nove izzive. 

Za kaj se bomo posebej potrudili pri nas?
Zaposlenim ponujamo delo v prijetnem delovnem okolju, kjer prevladujejo prijazni in spoštljivi medosebni odnosi. Skrbimo za stalni strokovni in osebni razvoj zaposlenih s ciljem razvoja uspešne kariere ter osebnih potencialov. Nagrajujemo za učinkovito delo s sodobnim plačnim sistemom. Skratka – trudimo se, da okolje podpira učinkovito delo in dobre medosebne odnose.

V naš kolektiv vabimoŽeliš sodelovati z nami?

Vedno radi spoznamo strokovnjake iz področja računalništva in informatike, matematike, ekonomije, knjigovodstva, računovodstva, izkušene tržnike in prodajalce ter druge strokovnjake iz drugih smeri. Vabimo te, da se nam predstaviš.


Kontaktna oseba:
Jana Štolfa
zaposlitev@saop.si
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih