SAOP – vodilni informacijski sistemi

O nas

Podjetje SAOP smo ustanovili že leta 1987 in med prvimi na slovenskemu tržišču ponudili lasten ERP informacijski sistem, vsa leta pa ostajamo vodilni ponudnik ERP sistemov za podjetja in javne zavode (vir: Časopisa Finance in DELO, junij 2015).

V podjetju SAOP je zaposlenih več kot 100 visoko izobraženih strokovnjakov v Sloveniji, Srbiji, Turčiji in na Hrvaškem, ki v pozitivni delovni klimi dnevno skrbijo za razvoj programov, pomoč in izobraževanje uporabnikov. Prav zaradi pozitivnega vzdušja, ki se prenaša tudi na uporabnike, smo prejeli nagrado Zlata nit 2011 za najboljšega zaposlovalca, obenem pa smo ponosni imetniki certifikata Družini prijazno podjetje.

Naša produkta ERP informacijski sistem iCenter in spletni računovodski program miniMAX pa uporablja že prek 6.500 podjetij in ustanov (več kot 30.000 uporabnikov), od tega na primer vsak 4. računovodski servis in vsaka 3. šola v Sloveniji.

SAOP posluje v skladu z vrednotami: zaupanje, učinkovitost, ustvarjalnost, partnerstvo, zanesljivost in prijaznost.

miniMAX je najbolj priljubljen spletni računovodski program, ki si ga lahko delita malo podjetje in računovodski servis, zato se podatki vnašajo samo enkrat, v vsakem trenutku pa sta popolnoma usklajena. miniMAX je enostaven za uporabo in ga lahko pričnete uporabljati že takoj po kratki brezplačni predstavitvi.

ERP informacijski sistem iCenter se z vrsto prilagojenih programskih rešitev prilagodi poslovnim procesom srednje velikega in velikega podjetja ali zavoda. S pomočjo samodejnih analiz vaših delovnih procesih vam hitro zagotovi kvalitetne informacije za odločanje na ravni vodstva in znižanje stroškov poslovanja.

Saopnet POS je preprost blagajniški program za gotovinsko poslovanje. Program je usklajen z Zakonom o potrjevanju davčnih računov. Uporabljati ga začnete v 5 korakih brez dodatnega uvajanja, zakonodajne in vsebinske nadgradnje programa so brezplačne – tudi za davčne blagajne.
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev miniMAX
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih