Poslovna konferenca presežkov

Poslovna konferenca presežkov
V novembru smo v Termah Olimia organizirali strokovno srečanje XXL konferenca, ki nas je presenetilo z rekordno številčnostjo udeležbe. Na konferenci tudi o avtizmu.

Na srečanju je bilo govora o novostih v davčni in gospodarski zakonodaji, predstavili pa smo tudi primere dobrih poslovnih praks in uporabo naprednih funkcionalnosti naših poslovnih programov.

Kljub vsesplošnemu upadu zanimanja za to vrsto pridobivanja znanj se je konference udeležilo prek 260 strokovnjakov s področja financ, računovodstva in informatike ter iz drugih poslovnih funkcij. 

Izobraževanje je pomemben del dejavnosti podjetja SAOP in hkrati predstavlja pomembno konkurenčno prednost. “Rekordna udeležba XXL konference je potrdila, da podjetja in javne ustanove zaupajo SAOP-u kot ponudniku kakovostnih poslovnih rešitev, dobrih praks in znanj s področja zakonodaje in poslovanja,” je povedala Sonja Šinigoj, direktorica v SAOP.

SAOP letno izvede vsaj eno strokovno konferenco za širšo poslovno javnost, v oddelku za izobraževanje pa organizirajo na letni ravni tudi prek dvesto strokovnih seminarjev, delavnic in spletnih konferenc in so med vodilnimi ponudniki znanja na področju poslovodenja.

Svoje poglobljeno poznavanje poslovnih vsebin in zakonodajnih okvirov podjetje potrjuje tudi s tem, da kot prvo zagotavlja implementacijo zakonskih sprememb v poslovne računalniške programe za podjetja in javni sektor.

Na XXL konferenci so ugledni strokovnjaki, davčni in drugi svetovalci predstavili novosti pri obračunu DDV in dohodnine, vodenju osnovnih sredstev, izplačilu potnih stroškov, pri davku na dohodek od pravnih oseb ter zaključnem računu.

Predstavljene so bile tudi novosti pri obračunavanju storitev v šolah in vrtcih, ERP informacijski sistem iCenter v oblaku, med novostmi pri programski opremi je izstopala premierna predstavitev sistema za brezpapirno poslovanje eRegistrator, ki uporabnikom omogoča hitro in poenostavljeno uvedbo zakonsko skladnega brezpapirnega poslovanja.

Kot je že v navadi na SAOP-ovih poslovnih srečanjih, je XXL konferenca ponudila uporabna mehka znanja, na primer kako ravnati s čustvi ob pritožbah, zavrnitvah in izsiljevanju, predstavljeni so bili tudi postopki, zahteve in primeri ravnanj ob poslovnih revizijah.

V okviru zaveze družbene odgovornosti smo od vplačanih kotizacij avtističnima otrokoma Andražu in Adrijanu poklonili bon (v vrednosti 1.000 evrov) za nakup zdravil, prehranskih dodatkov in zdravljenje v tujini.

Več o izobraževanjih podjetja SAOP
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih