Uporaba rešitev SAOP pomeni uporabnikom konkurenčno prednost

Uporaba rešitev SAOP pomeni uporabnikom konkurenčno prednost
Vodilno svetovno podjetje za raziskave TNS je že tretje leto zapored izvedlo anketo zadovoljstva uporabnikov SAOP ob podaljšanju postopka Microsoft Gold Certified Partner. V primerjavi z ostalimi partnerji Microsofta je bil SAOP v svetovnem merilu tudi letos nadpovprečno uspešno ocenjen.

Zadovoljstvo s SAOP-jem je izrazilo kar 94% strank. Raziskava je potrdila tudi visoko dodano vrednost SAOP-jevih rešitev, saj je 91% uporabnikov mnenja, da so v konkurenčni prednosti, ker uporabljajo rešitvi iCenter in miniMAX.

„Rezultati ankete dokazujejo, da je SAOP v globalnem merilu uspešno informacijsko podjetje, kar krepi naša izhodišča pri razvoju dejavnosti na tujih trgih, “ je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. „Po drugi strani je visoka pripadnost slovenskih kupcev za nas dodatna spodbuda za še boljše delo z domačimi strankami, ki pomembno prispevajo k uspešnim rezultatom.“

Nadpovprečno število uporabnikov poroča o visoki vrednosti rešitev iCenter in miniMAX v primerjavi s ceno. Ob visoki oceni za kakovost izdelkov in povezanih storitev bi prijateljem in poslovnim partnerjem rešitve iCenter in miniMAX priporočilo kar 92% vprašanih.

„Raziskava je pokazala, da so naše stranke izredno zahtevne glede prodajnih storitev, zato v prihodnje načrtujemo še bolj učinkovito izvajanje podpore uporabnikom, tako s tehničnega vidika kot tudi glede poslovne vsebine in posredovanja dobrih praks,“ je dodal Tomaž Puc, svetovalec v podjetju SAOP.

Raziskava Microsoft CSAT je bila izvedena že tretjič zapored, v njej pa je sodelovalo 244 podjetij.
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih