Polletno poročanje za javni sektor z Majdo Gominšek - 2. ponovitev

Tudi v letu 2017 bomo morali v skladu z Zakonom o izvrševanju proračuna 2017/18 posredni proračunski uporabniki sestaviti polletno poročilo in ga posredovati svojim ustanoviteljem. Namen priprave polletnega poročila je spremljanje poslovanja in pravočasno ukrepanje, da obseg sredstev do konca leta ne bo prekoračen.

Da boste poročilo pripravili brez nepotrebnih napak in da bi vam odgovorili na ključna vprašanja kot so: kdaj so roki za poročanje, v kakšnem primeru je potrebno narediti sanacijski načrt, na kaj vse je potrebno biti pozorni pri obrazložitvi poročila… za vas pripravljamo spletni seminar, na katerem vam bo strokovnjakinja Majda Gominšek predstavila najpomembnejše informacije, ki jih potrebujete pri pripravi polletnega poročila.
Dnevni red
Termin: 28. 7. 2017 - 2. ponovitev
Trajanje: od 9.30 do 11.00

Na seminarju bomo spoznali:
  • Roke za poročanje
  • Zakaj moramo narediti polletno poročilo?
  • Ali je potrebno narediti sanacijski načrt, če posredni proračunski uporabnik ugotovi presežek odhodkov nad prihodki v polletnem poročilu?
  • Kam pošljemo polletno poročilo?
  • Na kaj vse moramo biti pozorni pri obrazložitvi polletnega poročanja?
...in še druge aktualne zadeve v zvezi s pripravo poročila in spremembo plačnega sistema - kaj morate računovodje na podlagi sprememb plačnega sistema upoštevati v masi plač za leto 2017, ko boste pripravljali oceno poslovanja do decembra 2017.

Predavatelji

Majda Gominšek

Predavateljica je ekonomistka z več kot 30-letnimi izkušnjami na finančno-računovodskem področju.
Že desetletje samostojno vodi tečaje vodenja poslovnih knjig za gospodarske družbe in sp ter izvaja seminarje s področja računovodstva in financ za javne zavode, društva in pravne osebe javnega prava. Je svetovalka za javni sektor in soavtorica Priročnika o finančnem poslovanju društev, Priročnika za ravnatelje in Priročnika knjiženje pri pravnih oseb zasebnega prava. Aktivno sodeluje na kongresih računovodij kot predavateljica.
Preberi več ...

Ostale informacije

Cena: 57 € + DDV vključuje gradivo in 30-dnevni dostop do posnetka spletnega seminarja.

Cena velja za prijave do 3 dni pred spletnim seminarje. Za kasnejše prijave zaračunamo 30 % višjo kotizacijo.

Prijava na seminar

Za prijavo kliknite na spodnji gumb. Za prijavo potrebujete uporabniško ime in geslo.

Kje dobite geslo?
  • Uporabniki programa SAOP iCenter: po kliku na spodnji gumb, vpišite uporabniško ime in geslo za oddajo zahtevkov za pomoč in nalaganje novih različic.
  • Ostali, ki se prvič prijavljate k nam na seminar: zahtevajte geslo >>ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih