iCenter Trgovina in nabava

Zbor udeležencev: 8.45
Trajanje seminarja: 9.00–12.00
Delo z moduli:
 • Trgovina na drobno
 • Materialno skladiščno poslovanje
 • Naročila dobaviteljem in kupcev
 • Fakturiranje
  

DNEVNI RED:

 • Spoznajmo vse o knjiženju izdanih računov in dnevnih izkupičkov za potrebe računovodstva. Prikaz ureditve nastavitev knjiženja, knjižnih skupin ter praktični primeri v Fakturiranju in Trgovini na drobno.
 • Osvojimo novosti na področju eRačunov  - predstavitev standarda eSlog 2.0 ter njegov praktični prikaz v iCentru.
 • Vse kar moramo vedeti o računih za prejeto predplačilo (avansni račun). Prikaz postopka v iCentru za izstavitev avansnega računa in spremljanje že in še ne koriščenjih avansov.
 • Kako omogočimo vpogled v dokumente in priloge naročila dobavitelju ter prevzema od dobavitelja na samem prejetem računu? Primer dobre prakse.
 • Analizirajmo nabave, artikle, dobavitelje in dosežene roke dobav. Ukrepajmo na podlagi preteklih dogodkov.
 • Organizirajmo si izstavljanje izdanih dokumentov (izdani računi, naročila dobaviteljem, naročila kupcev, Opomini in IOP). S pomočjo ePoštarja pošljimo in spremljajmo uspešnost dostave dokumenta.


Termini:

 • 24. julij, Orehov Gaj (Ljubljana)
 • 26. avgust, Oregov Gaj (Ljubljana)


Predavatelji

Janez Bajt

Janez Bajt je svetovalec za področje Trgovine in proizvodnje. Po izobrazbi je informatik v organizaciji dela, izkušnje si je nabiral tudi v računovodstvu. Od leta 2003 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom Saopovih programov pri njihovem vsakodnevnem delu.
V tem času je predaval že na veliko seminarjih na temo naprednih funkcij v iCentru, oblikovanje izpisov, inventuri in prehodu v novo leto, delo z dokumentacijo in novosti ter zakonske spremembe v programih Saop. Prejel je številne pohvale glede podajanja znanja s strani udeležencev. V podjetju pomaga z nasveti pri razvoju programov za trgovino ter aktivno testira delovanje programov za doseganje najboljše kakovosti.
Preberi več ...

Marjan Obreza

Marjan Obreza je strokovnjak za področje Trgovine in proizvodnje. Po izobrazbi je diplomirani inženir računalništva in informatike. Dela v podpori in uporabnikom dnevno pomaga pri odpravljanju težav, s katerimi se srečujejo pri delu s programi Saop.
Preberi več ...

Ostale informacije

Rok za prijave na izbrani termin
Zaradi lažje organizacije seminarja vas prosimo, da prijavo na izbrani termin oddate najkasneje 3 dni pred izvedbo termina. Po prijavi na seminar boste na vaš e-naslov prejeli potrditev prijave. V kolikor potrditve ne boste prejeli, nam pišite na seminarji@saop.si.

Odjave 
Odjavite se lahko do najpozneje 3 dni pred izvedbo dogodka na seminarji@saop.si. V primeru, da odjave ne bomo prejeli, vam bomo za vsak posamezen seminar, na katerega ste se prijavili, morali zaračunati 50 € + DDV na osebo, in sicer zaradi rezervacijo mesta – povpraševanje za poletne seminarje je namreč precejšnje, število mest pa omejeno in namesto vas bi se lahko prijavil kdo drug. Prosimo za razumevanje.
 
Kotizacija in plačilo računa
Ne glede na število prijav na poletne seminarje je cena na organizacijo le 160 € + DDV. Račun boste prejeli konec meseca avgusta.
  

Lokacija

Ljubljana - Orehov Gaj

Orehov Gaj
Obrije,
Ljubljana
Zemljevid

Ljubljana - Orehov Gaj

Orehov Gaj
Obrije,
Ljubljana
Zemljevid

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih