iCenter Trgovina (gospodarstvo)

DNEVNI RED

Zbor udeležencev: 8.45
Trajanje seminarja: 9.00 - 13.00
     
  • Obvladajmo šifrant artiklov za izčrpen izkoristek programa: filtriranje/iskanje, cene, zaloge, planiranje zaloge, poslovni dogodki, varnost, poročila…
  • Spopadimo se z brezpapirnim poslovanjem, spoznajmo eRegistrator in vsakodnevno delo z elektronskimi dokumenti. V praksi prikažimo optimalno poslovanje (dodajanje dokumentov, delo z vzorci, digitalno podpisovanje dokumentov, mobilno potrjevanje dokumentov).
  • Enostavno izdelajmo kakovostna poročila, izpise in analize z uporabo vrtilnih tabel OLAP v iCentru in Microsoft Power BI Desktop - za najzahtevnejše analitike.
  • Uporaba pretvornika količine za pakiranja in optimizirajte/podprite delo s čitalci [Alt+F6]
  • Spoznajte nov izgled blagajne v gotovinski prodaji Trgovine na drobno, podprto delo z ekrani na dotik ter hitri gumbi za hitrejše delo.
  • Avtomatizirajte polnjenje off-line blagajne z novimi možnostmi za vedno ažurne artikle, aktualne cene in zaloge na off-line blagajni.
  • Konsignacija naj ne bo izziv. Naučimo se sprejeti tuje blago med lastno zalogo in pravilno spremljati potrebno dokumentacijo. Ohranimo nadzor nad lastnim blagom, danim v prodajo na konsignacijo.
  • Vse o računu za prejeto predplačilo (avansu). Na praktičnem primeru spoznajmo izstavitev avansnega računa in spremljanje že in še ne koriščenjih avansov.
  • Prihaja popolnoma nov Sistem ugodnosti za podporo akcijam, skupina strank za popuste, ure/dnevi za posebne cene/popuste, trajno nizke cene, 2+1, tretji artikel ceneje, …
   
Pridružil se nam bo tudi poslovni partner ŠPICA International, s katerim sodelujemo pri celovitih rešitvah za trgovce.
Špica je specialist za informatizacijo vašega skladišča, označevanje izdelkov z deklaracijami, tiskanje cenovk, hitro in natančno inventuro v trgovini ter časovno planiranje zaposlenih.
  

   
  
Termini:

 • 5. 7., Šempeter pri Gorici
 • 6. 7., Ljubljana
 • 28. 8., Šempeter pri Gorici
 • 29. 8., Ljubljana    

POMEMBNO!
Zaradi zagotovitve zadostnega števila sedežev, postrežbe in ostalih organizacijskih zadev, se mora vsak udeleženec iz vaše organizacije na izbrani termin prijaviti preko portala http://moj.saop.si/icenter. Osebe, ki ne bodo oddale prijave preko portala v svojem imenu, ne bodo imele zagotovljenega sedeža na seminarju. V primeru, da še nimate urejenega dostopa do portala, nas kontaktiraje in uredili vam bomo dostop.


Predavatelji

Janez Bajt

Janez Bajt je svetovalec za področje Trgovine in proizvodnje. Po izobrazbi je informatik v organizaciji dela, izkušnje si je nabiral tudi v računovodstvu. Od leta 2003 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom SAOP pri njihovem vsakodnevnem delu.
V tem času je predaval že na veliko seminarjih na temo naprednih funkcij v iCentru, oblikovanje izpisov, inventuri in prehodu v novo leto, delo z dokumentacijo in novosti ter zakonske spremembe v SAOP programih. Prejel je številne pohvale glede podajanja znanja s strani udeležencev. V podjetju pomaga z nasveti pri razvoju programov za trgovino ter aktivno testira delovanje programov za doseganje najboljše kvalitete.
Preberi več ...

Marjan Obreza

Marjan Obreza je strokovnjak za področje Trgovine in proizvodnje. Po izobrazbi je diplomirani inženir računalništva in informatike. Dela v podpori in uporabnikom dnevno pomaga pri odpravljanju težav, s katerimi se srečujejo pri delu s SAOP programi.
Preberi več ...

Ostale informacije

Pred prijavo na poletne seminarje obvezno preberite:

Kateri termini so vključeni v ponudbo?
V sklopu Akcije Poletni seminarji lahko izbirate med 32 različnimi termini in lokacijami v juliju in avgustu, ki spadajo v akcijo Poletni seminarji.

Prijave in rok za prijave
Kljub temu, da je cena »pavšalna«, morate zaradi zagotovitve zadostnega števila sedežev, postrežbe in ostalih organizacijskih zadev, najmanj 5 dni pred razpisanim terminom preko Osebnega portala prijaviti vse udeležence, ki se nameravajo izbranih seminarjev udeležiti. Osebe, ki ne bodo oddale prijave preko portala v svojem imenu, ne bodo imele zagotovljenega sedeža na seminarju.

Potrditev prijave

Po oddani prijavi boste prejeli potrditev prijave, da je vaša prijava sprejeta. V kolikor v roku 1 dne potrditve ne prejmete, nam pišite na seminarji@saop.si. V primeru zasedenega termina vas bomo obvestili o naslednji prosti lokaciji.

Kotizacija in plačilo računa
Ne glede na število prijav na poletne seminarje je cena na organizacijo le 154 € + DDV. Račun v tej vrednosti boste prejeli konec meseca avgusta.

Primer izračuna
V juliju obiščete seminar za plače in knjigovodstvo, v avgustu vaš sodelavec udeleži seminarja za plače in trgovino. Skupaj se vam štejejo 4 udeležbe: plačate vedno samo 154 € + DDV.

Odjave
Odjave sprejemamo najkasneje do 3 dni pred izvedbo dogodka na seminarji@saop.si. V primeru, da odjave ne bomo prejeli, vam bomo za vsak posamezen seminar, na katerega ste se prijavili zaračunali 50 € + DDV na osebo.
  

Lokacija

Ljubljana (SAOP d.o.o.)

SAOP d.o.o. (NOVA LOKACIJA!)
Poslovna stavba ATROPOLA
Litijska cesta 259
1261 Ljubljana - Dobrunje
Zemljevid

Šempeter pri Gorici (SAOP d.o.o.)

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici
Zemljevid
   

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih