iCenter Obračun plač in Kadrovska evidenca (gospodarstvo)

Zbor udeležencev: 8.45
Trajanje seminarja: 9.00–12.00
Delo z moduli:
–  Obračun plač zaposlenim
–  Kadrovska evidenca
–  Registracija delovnega časa
  

DNEVNI RED:

1. REGISTRACIJA DELOVNEGA ČASA
  • Moj INFO v povezavi z Registracijo delovnega časa, evidenco prisotnosti in z dokumenti zaposlenih v eRegistratorju (personalni mapi zaposlenega)
    
2. OBRAČUN PLAČ ZAPOSLENIM
  • Evidentiranje po stroškovnih mestih (šifrant zaposlenih, nastavitve programa, vrste obračuna, obračun, analiza, temeljnica)
  • Priprava obrazca Poročilo o zadržanosti in osebnem dohodku – obrazec er-28   
  • Poračuni plač – izplačilo poračunov za pretekla obdobja v tekočem obračunu plače ter priprava poračunov za daljše časovno obdobje v ločenem obračunu
   
3. KADROVSKA EVIDENCA
  • Delo z analizami podatkov zaposlenih (uporaba in priprava različnih analiz v programu OPZ in KE)
  • Priprava obrazcev e-Vem v programu Kadrovska evidenca
  • Priprava in izpis napotnice (dogodki, periodika, opis delovnega mesta, oblikovanje in priprava novih vzorcev)
  

Termini:

  • 24. julij (Ljubljana)
  • 26. avgust (Ljubljana)
  

Predavatelji

Jana Blažič

Jana je svetovalka za področje Saop iCenter Plače. Po izobrazbi je ekonomistka, izkušnje pa si je nabirala tudi v računovodskih servisih. Od leta 2005 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom programov Saop pri njihovem vsakdanjem delu.
Jana poleg dela na podpori tudi predava na klasičnih in spletnih seminarjih ter konferencah. Vedno znova prejema številne pohvale za razumljivo podajanje znanja in dostopnost do slušateljev. Sodeluje tudi pri ustvarjanju in testiranju programov Saop Plače.
Preberi več ...

Martina Peric

Martina je strokovnjakinja za področji Saop Plače in Kadrovska evidenca. Že od leta 2000 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom pri njihovem vsakdanjem delu.
Uspešno predava na začetnih in naprednih seminarjih, tako klasičnih kot spletnih. Udeleženci jo hvalijo zaradi dostopnosti, strokovnosti ter velike količine znanja. Poznana je kot dobra poznavalka programov, saj kot projektantka sodeluje tudi pri ustvarjanju in testiranju.
Preberi več ...

Ostale informacije

Rok za prijave na izbrani termin
Zaradi lažje organizacije seminarja vas prosimo, da prijavo na izbrani termin oddate najkasneje 3 dni pred izvedbo termina. Po prijavi na seminar boste na vaš e-naslov prejeli potrditev prijave. V kolikor potrditve ne boste prejeli, nam pišite na seminarji@saop.si.

Odjave 
Odjavite se lahko do najpozneje 3 dni pred izvedbo dogodka na seminarji@saop.si. V primeru, da odjave ne bomo prejeli, vam bomo za vsak posamezen seminar, na katerega ste se prijavili, morali zaračunati 50 € + DDV na osebo, in sicer zaradi rezervacijo mesta – povpraševanje za poletne seminarje je namreč precejšnje, število mest pa omejeno in namesto vas bi se lahko prijavil kdo drug. Prosimo za razumevanje.
 
Kotizacija in plačilo računa
Ne glede na število prijav na poletne seminarje je cena na organizacijo le 160 € + DDV. Račun boste prejeli konec meseca avgusta.
    

Lokacija

Ljubljana - Orehov Gaj

Orehov Gaj
Obrije,
Ljubljana
Zemljevid

Ljubljana - Orehov Gaj

Orehov Gaj
Obrije,
Ljubljana
Zemljevid

ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih