Poletni seminarji iCenterIzkoristite čas poletja za izpopolnjevanje!

V poletnih mesecih se začnejo težko pričakovani ter prisluženi dopusti. Zavedamo se, da je v drugih obdobjih zaradi obremenjenosti z rednim delom težko biti na tekočem z vsemi novostmi, kaj šele, da bi si vzeli čas za spoznavanje dodatnih funkcionalnosti programa iCenter.

   
  
Ali so poletni seminarji prava izbira za vašo organizacijo?

 • Se pogosto sprašujete, kaj se bo zgodilo, če »kliknete« na tisti gumb v programu?
 • Se izogibate nekaterim ukazom, saj niste prepričani, kaj bo z vašimi podatki?
 • Se vam dozdeva, da bi določene stvari lahko v programu naredili še kako drugače, pa ne veste, kako se jih lotiti?
Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, so poletni seminarji prava izbira. Brez skrbi – mi smo tu, da vam pomagamo, tudi letos pridemo v vaš kraj. Pridružite se več kot 600 zadovoljnim udeležencem, ki so v poletnih seminarjih prepoznali velik potencial. Organiziramo jih že 12. leto, zato vemo, katera vprašanja so za vas najpomembnejša.

   

iCenter uporabljate že dlje časa. Zakaj bi se sploh udeležili poletnih seminarjev?

 • Zaradi poglobljenega spoznavanja ter osvežitve poznavanja funkcionalnosti vseh modulov iCentra, ki jih morda še ne uporabljate.
 • Ker vam bomo predstavili novosti, ki vam bodo zagotovo koristile pri delu.
 • Ker boste svoje nove sodelavce tako najlaže vpeljali v program in jih usposobili za delo.
 • Zaradi izjemne dostopnosti – seminarji se odvijajo po vsej Sloveniji, različni termini v juliju in avgustu. Tudi dopusti ne bodo problem – razpisali smo dovolj terminov, da boste izbrali sebi najprimernejšega.
 • Na poletnih seminarjih boste imeli priložnost z našimi svetovalci v živo predebatirati izzive, s katerimi se srečujete pri svojem delu.        

       
Kaj boste odnesli od poletnih seminarjev?

 • Poglobljen pregled modulov Knjigovodstvo, Obračun plač zaposlenim, Kadrovska evidenca, Trgovina in proizvodnja, Obračun storitev ter eRegistrator, za javni sektor in gospodarstvo.
 • Dodaten seminar, ki je namenjen izključno računovodskim servisom.
 • Odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo pri delu in nasvete za izboljšave.
 • Priložnost, da boste maksimalno izkoristili ves potencial, ki ga ponuja iCenter s svojimi novostmi, ki jih ni malo.
 • Priložnost za izmenjavo izkušenj z ostalimi uporabniki iz podobnih panog.
 • Strokovno gradivo kot dodatno garancijo za vaše znanje.
 • Občutek obvladovanja programa iCenter, s čimer bo prihodno obdobje za vas manj stresno.


Vtisi udeležencev poletnih seminarjev iCenter ...

Seminarji so zanimivi in koristni, saj se vedno najde še kakšna "neodkrita" funkcionalnost, ki bi znala prihraniti vsaj nekaj minut v že tako prenatrpanem delovnem urniku. Večino stvari načeloma že poznamo, saj iCenter uporabljamo že od samega začetka, je pa dodana vrednost za "nove trike" toliko večja. Mislim, da so temu tudi namenjeni te seminarji.
Matija Gospodarič, BEMI-G d.o.o.

Tovrstni seminarju so super, saj se lahko neposredno pogovorim o svojih težavah oziroma načinu dela, se srečam z drugimi uporabniki in izmenjam mnenja ter izkušnje. Na seminarju dobim koristne informacije, kar se tiče samega dela in pa tudi o novostih na splošno. Prostori seminarja so zelo lepi in vedno smo lepo postreženi. Vzdušje je sproščeno, nobeno vprašanje ni neumno. Seminarjev se rada udeležim.
Bojana Bertoncelj, OŠ Polje

Več izjav zadovoljnih udeležencev in fotoutrinki ...Izbirate lahko med 32 termini ...

Za podrobnejši dnevni red in termine kliknite na spodnje povezave. Termini so razpisani po celi Sloveniji v Šempetru pri Gorici, Ljubljani, Mariboru, Žalcu in Kopru:

   
Koliko vas bo udeležba na poletnih seminarjih stala?

Ker si želimo, da bi prednosti poletnih seminarjev prepoznalo in izkoristilo čim več uporabnikov programa iCenter, smo za vas pripravili posebno ugodno ponudbo. Investicija v vašo strokovnost znaša le 154 € + DDV (neomejeno število oseb iz vaše organizacije, neomejeni obiski razpisanih terminov). Račun boste prejeli šele konec avgusta.
V primeru nesporočene odjave po prejeti literaturi na seminarji@saop.si, vam bomo zaračunali 50,00 € + DDV za vsakega neprisotnega udeleženca za stroške, povezane z organizacijo in rezervacijo sedežev.

Na poletne seminarje se morate prijaviti preko portala http://moj.saop.si. Vsak udeleženec iz vaše organizacije se mora na izbrane termine preko portala prijaviti s svojim uporabniškim imenom in geslom. V primeru, da dostopa do portala še nimate urejenega, nam pišite.


Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na Poletnih seminarjih 2017. Za več informacij nas pokličite na spodnje telefonske številke, ali nam pišite na seminarji@saop.si in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Vid: 05 393 40 18
Jasmina: 05 393 40 16
  
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih