Statistično poročanje Ajpesu - priprava obrazcev ZAP-RSD in ZAP-SDČ

V teh dneh ste bili nekateri izbrani za statistično poročanje Raziskave o stroških dela in o strukturi delovnega časa. Statistični urad Republike Slovenije in AJPES bosta v juniju 2017 izvajala statistično raziskovanje o stroških dela in o strukturi delovnega časa za leto 2016.

Rok za oddajo obrazcev na Ajpes je 30. 6. 2017. Ker je čas za oddajo poročil zelo kratek, bi vam pri tem v Saop-u pomagali s pripravo pripomočka, s katerim bi vam olajšali zbiranje podatkov in pripravo ustreznih XML datotek za uvoz na Ajpesovo spletno stran. Pripomoček bo predvidoma na voljo dne 19.6.2017 z verzijo iCentra. Cena pripomočka je 199,00 EUR brez DDV. Pogoj za pridobitev pripomočka je ogled posnetka Statistično poročanje Ajpesu - priprava obrazcev ZAP-RSD in ZAP-SDČ. 


S prijavo na ta spletni seminar boste poleg seminarja, posnetka seminarja in pisnih navodil dobili še aktivacijsko kodo, s katero boste v Obračunu plač aktivirali dostop do pripomočka. Na spletnem seminarju bomo podrobno predstavili vsebino in način priprave podatkov v iCentru ter uvoz datoteke na Ajpesovo spletno stran. V primeru, da se spletnega seminarja ne morete udeležiti, bo na vašem osebnem Saop portalu na voljo posnetek spletnega seminarja.

V primeru, da niste prepričani ali ste za poročanje izbrani, je na Ajpesovi spletni strani vprašalnik, ki vam na osnovi vpisane matične številke podjetja da odgovor na to vprašanje. Dostop do te spletne strani:
https://www.ajpes.si/Statistike/Druge_statistike/Stroski_dela_in_struktura_delovnega_casa/Splosno

Dnevni red
Pripomoček lahko kupite do: 30. 6. 2017

Predavatelji

Jana Blažič

Jana je svetovalka za področje Saop iCenter Plače. Po izobrazbi je ekonomistka, izkušnje pa si je nabirala tudi v računovodskih servisih. Od leta 2005 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom programov Saop pri njihovem vsakdanjem delu.
Jana poleg dela na podpori tudi predava na klasičnih in spletnih seminarjih ter konferencah. Vedno znova prejema številne pohvale za razumljivo podajanje znanja in dostopnost do slušateljev. Sodeluje tudi pri ustvarjanju in testiranju programov Saop Plače.
Preberi več ...

Ostale informacije

Cena: 199,000 € + DDV

Cena vključuje:
  • strokovno gradivo,
  • pripomoček za pripravo obrazcev ZAP-RSD in ZAP-SDČ,
  • 30-dnevni brezplačni dostop do posnetka spletnega seminarja.

Pomembno: najkasnejši rok za odjavo od seminarja je 1 dan pred njegovim pričetkom. Za vse kasnejše odjave si pridržujemo pravico, da zaračunamo 100% vrednost kotizacije.  

Prijava na seminar

Za prijavo kliknite na spodnji gumb. Za prijavo potrebujete uporabniško ime in geslo.

Kje dobite geslo?
  • Uporabniki programa SAOP iCenter: po kliku na spodnji gumb, vpišite uporabniško ime in geslo za oddajo zahtevkov za pomoč in nalaganje novih različic.
  • Ostali, ki se prvič prijavljate k nam na seminar: zahtevajte geslo >>ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih