Posnetek: Poročanje o odpadni embalažiPodjetja, ki trgovsko blago pridobijo zunaj Slovenije in proizvajalci v Sloveniji, morajo za blago, prodano na trg Republike Slovenije, tudi v primeru, ko odpadna embalaža ne presega 15 ton letno, oddati poročilo na Agencijo Republike Slovenije za okolje (ARSO). Datum za poročanje zapade marca 2020, poročilo pa je treba oddati za lansko leto.

Postopek nastavitev in priprave poročila v iCentru smo strnili v posnetku in pisnih navodilih. Naročilo posnetka priporočamo tudi podjetjem, ki dajo na letni ravni na trg manj kot 15 ton embalaže.
 
Dnevni red
Vsebina:
  • urejanje podatkov artiklov s pripravo sestave embalaže posameznega artikla;
  • zagon poročila, njegova uporaba tako za kontrolo ustreznih podatkov ter primer pridobitve informacij, potrebnih za poročanje;

Predavatelji

Dejan Prutky

Dejan je strokovnjak za področje Trgovine in proizvodnje. Dela v podpori in uporabnikom dnevno pomaga pri odpravljanju težav, s katerimi se srečujejo pri delu s programi Saop. Poleg tega pri strankah izvaja implementacije programov ter sodeluje pri integracijah z drugimi programskimi rešitvami.
Preberi več ...

Ostale informacije

Cena posnetka: 39,00 € + DDV

V ceno je vključeno tudi gradivo in 60-dnevni dostop do posnetka.

OPOMBA: Postopek poročanja je v letošnjem letu ostal nespremenjen. Naročilo posnetka torej priporočamo vsem, ki bi želeli osvežiti nastavitve in korake pri izdelavi poročila s pomočjo iCentra.
  

Naročilo posnetka

Za prijavo kliknite na spodnji gumb. Za prijavo potrebujete uporabniško ime in geslo.

Kje dobite geslo?
  • Uporabniki programa iCenter: po kliku na spodnji gumb vpišite uporabniško ime in geslo za oddajo zahtevkov za pomoč in nalaganje novih različic.
  • Ostali, ki se prvič prijavljate k nam na seminar, zahtevajte geslo >>
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih