Poračun plač v iCentru za javni sektor - PRIPOMOČEK za pripravo poračuna

Na osnovi pogajanj za odpravo plačnih anomalij v javnem sektorju in podpisu Aneksov h kolektivnim pogodbam morate zaposlenim z določenimi delovnimi mesti pri plači za september 2017 izvesti poračune plače za meseca julij in avgust 2017.
  
V Saop iCentru pripravljamo pripomoček, ki bo poenostavil izvedbo poračunov. Pripomoček bo predvidoma na voljo dne 19. 9. 2017 z novo verzijo iCentra. Cena pripomočka je 190 € brez DDV. Pogoj za pridobitev pripomočka je prijava na naš spletni seminar z naslovom Poračun plač v iCentru za javni sektor, ki ga bomo izvedli dne 20. 9. 2017 ob 9.00 uri. S prijavo na ta spletni seminar boste poleg seminarja, posnetka seminarja in pisnih navodil dobili še aktivacijsko kodo, s katero boste v Obračunu plač aktivirali dostop do pripomočka. Na spletnem seminarju bomo podrobno predstavili vsebino in način priprave poračuna. V primeru, da se spletnega seminarja ne morete udeležiti, bo na vašem osebnem Saop portalu na voljo posnetek spletnega seminarja.
  
Dnevni red

Termin spletnega seminarja:
20. 9. 2017 ob 9.00


Predavatelji

Martina Peric

Martina je strokovnjakinja za področje SAOP Plače. Že od leta 2000 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom pri njihovem vsakdanjem delu.
Uspešno predava na začetnih in naprednih seminarjih, tako klasičnih kot spletnih. Udeleženci jo hvalijo zaradi dostopnosti, strokovnosti ter velike količine znanja. Poznana je kot dobra poznavalka programov, saj kot projektantka sodeluje tudi pri ustvarjanju in testiranju.
Preberi več ...

Ostale informacije

Cena: 190 € + DDV

Cena vključuje:
  • aktivacijsko kodo za pripomoček,
  • ogled spletnega seminarja v živo,
  • strokovno gradivo,
  • 30-dnevni brezplačni dostop do posnetka spletnega seminarja
Pomembno: najkasnejši rok za odjavo od seminarja je 1 dan pred njegovim pričetkom. Za vse kasnejše odjave si pridržujemo pravico, da zaračunamo 100% vrednost kotizacije.
 

Prijava na seminar

Za prijavo kliknite na spodnji gumb. Za prijavo potrebujete uporabniško ime in geslo.

Kje dobite geslo?
  • Uporabniki programa SAOP iCenter: po kliku na spodnji gumb, vpišite uporabniško ime in geslo za oddajo zahtevkov za pomoč in nalaganje novih različic.
  • Ostali, ki se prvič prijavljate k nam na seminar: zahtevajte geslo >>ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih