Obračun plač za javni sektor – zaključite leto brez dodatnega stresa

Za vas smo pripravili seminar na področju Obračuna plač, s katerim vam želimo omogočiti čim lažji zaključek leta 2018. Seminar priporočamo vsem, ki bi radi osvežili ali na novo osvojili znanje glede priprave datoteke za vzdrževane družinske člane (obvezna oddaja na eDavke), pravilno vnesli podatke o novih družinskih članih, ažurirali podatke na obstoječih družinskih članih, pripravili podatke in jih prenesli na eDavke. Glede na to, da se s 1. 1. 2019 spremeni tudi dohodninska lestvica in določene olajšave, si bomo na seminarju ogledali, kako se podatki ustrezno ažurirajo.

V zadnjem delu spletnega seminarja pa bomo prikazali še novosti, ki so bile v obračun plač vgrajene v zadnjih mesecih (dopolnjena analiza virov financiranja ISPAP, nov zavihek Osnove po DM, shranjevanje dokumentov obračuna v eRegistrator ..).
Dnevni red
Termin spletnega seminarja: 17. 12. 2018 od 9.00 do 10.00
Dnevni red:
 • Priprava datoteke za vzdrževane družinske člane za Durs (rok za oddajo 31. 12. 2018!)
 • Oddaja podatkov na eDavke
 • Ažuriranje zneskov olajšav
 • Novosti v programu Obračun plač:
  • viri financiranja ISPAP,
  • osnove po DM,
  • shranjevanje dokumentov

Predavatelji

Jana Blažič

Jana je svetovalka za področje Saop iCenter Plače. Po izobrazbi je ekonomistka, izkušnje pa si je nabirala tudi v računovodskih servisih. Od leta 2005 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom programov Saop pri njihovem vsakdanjem delu.
Jana poleg dela na podpori tudi predava na klasičnih in spletnih seminarjih ter konferencah. Vedno znova prejema številne pohvale za razumljivo podajanje znanja in dostopnost do slušateljev. Sodeluje tudi pri ustvarjanju in testiranju programov Saop Plače.
Preberi več ...

Ostale informacije

Cena seminarja: 39,00 € + DDV.

V ceno je vključeno tudi gradivo in 30-dnevni dostop do posnetka, ki vam bo na voljo na vašem osebnem portalu po zaključku spletnega seminarja.  
   

Prijava na seminar

Za prijavo kliknite na spodnji gumb. Za prijavo potrebujete uporabniško ime in geslo.

Kje dobite geslo?
 • Uporabniki programa iCenter: po kliku na spodnji gumb vpišite uporabniško ime in geslo za oddajo zahtevkov za pomoč in nalaganje novih različic.
 • Ostali, ki se prvič prijavljate k nam na seminar, zahtevajte geslo >>
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Poslovni dokumentni sistem in podpora e-računom. Na predstavitev eRegistrator
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih