Obračun plač za gospodarski sektor – zaključite leto brez dodatnega stresa

Za vas smo pripravili seminar na področju Obračuna plač, s katerim vam želimo omogočiti čim lažji zaključek leta 2018. Seminar priporočamo vsem, ki bi radi osvežili ali na novo osvojili znanje glede priprave datoteke za vzdrževane družinske člane (obvezna oddaja na eDavke), pravilno vnesli podatke o novih družinskih članih, ažurirali podatke na obstoječih družinskih članih, pripravili podatke in jih prenesli na eDavke. Glede na to, da se s 1. 1. 2019 spremeni tudi dohodninska lestvica in določene olajšave, si bomo na seminarju ogledali, kako se podatki ustrezno ažurirajo.

Pokazali bomo tudi primere obračuna božičnice, 13. plače oziroma izplačila poslovne uspešnosti, od katere pod določenimi pogoji plačate samo dohodnino, ne pa tudi prispevkov.

V zadnjem delu spletnega seminarja pa bomo prikazali še novosti v obračunu plač, ki so bile v program vgrajene v zadnjih mesecih (kontrole v šifrantu zaposlenih, dopolnitev zbirne rekapitulacije, shranjevanje dokumentov obračuna v eRegistrator).
Dnevni red
Termin spletnega seminarja: 13. 12. 2018 od 8.30 do 9.30
Dnevni red:
  • Priprava datoteke za vzdrževane družinske člane za Durs (rok za oddajo 31. 12. 2018!)
  • Oddaja podatkov na eDavke
  • Ažuriranje zneskov olajšav
  • Prikaz izračuna božičnice, 13. plače, poslovne uspešnosti
  • Novosti v programu Obračun plač

Predavatelji

Jana Blažič

Jana je svetovalka za področje Saop iCenter Plače. Po izobrazbi je ekonomistka, izkušnje pa si je nabirala tudi v računovodskih servisih. Od leta 2005 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom programov Saop pri njihovem vsakdanjem delu.
Jana poleg dela na podpori tudi predava na klasičnih in spletnih seminarjih ter konferencah. Vedno znova prejema številne pohvale za razumljivo podajanje znanja in dostopnost do slušateljev. Sodeluje tudi pri ustvarjanju in testiranju programov Saop Plače.
Preberi več ...

Ostale informacije

Cena seminarja: 39,00 € + DDV.

Akcijska cena: V primeru, da ste prijavljeni na spletni seminar "Obračun dela plače iz naslova poslovne uspešnosti (za gospodarstvo)", vam ob prijavi na spletni seminar "Obračun plač za gospodarski sektor – zaključite leto brez dodatnega stresa" pripada 20% popust. Skupna cena – ob prijavi na oba spletna seminarja torej znaša le 84,6 € + DDV.V ceno je vključeno tudi gradivo in 30-dnevni dostop do posnetka, ki vam bo na voljo na vašem osebnem portalu po zaključku spletnega seminarja.  
   

Prijava na seminar

Za prijavo kliknite na spodnji gumb. Za prijavo potrebujete uporabniško ime in geslo.

Kje dobite geslo?
  • Uporabniki programa iCenter: po kliku na spodnji gumb vpišite uporabniško ime in geslo za oddajo zahtevkov za pomoč in nalaganje novih različic.
  • Ostali, ki se prvič prijavljate k nam na seminar, zahtevajte geslo >>
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih