Kdo nam zaupa?

Preverite v čem so naši dogodki in seminarji tako posebni, da vsako leto prepričajo udeležence k ponovni udeležbi.

Spletni seminarji

 • Navdušeni smo nad spletnimi seminarji, privarčujemo na času in poti. Bolj si osredotočen na temo predavanja. Okolica te ne moti. Hajdeja Zlatoper, Dijaški dom Nova Gorica
 • Spletni seminarji so odlični, ker ne izgubljaš časa, da se voziš v oddaljena mesta. 
 • Spletni seminarji so po našem mnenju pripravljeni strokovno predvsem pa na razumljiv način in pripravljenost predavateljev, da poizkušajo odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja takoj ali pa pozneje, je potrebno posebej pohvaliti. 
 • To je superca: hitro in po ugodnih cenah, pa še v pisarni si lahko!
 • Seminarji so zelo kvalitetni, v kratkem času zvemo ogromno.
 • Spletni seminarji so super, ker ti ne vzamejo veliko časa, ker spremljaš predavanje iz pisarne in si dosegljiv tudi ostalim sodelavcem oziroma vodstu šole. Prav tako lahko kasneje kakšne nejasnosti še enkrat preveriš. 
 • Spletni seminarji so super, saj nam prihranijo čas in tudi denar. Tudi z vsebino seminarjev smo zadovoljni. 
 • Všeč mi je, da lahko kar iz svoje pisarne spremljam seminar. Sproti preverim ali delam tako in popravim kar je treba popraviti.
 • Vedno strokovni, jasni, uporabni.
 • Zelo navdušeni nad spletnimi seminarji. Prihranek časa in denarja. Informacije popolne in možnost ponovnega predvajanja seminarja (30 dni).
 • Kvalitetno in uporabno.
 • Spletni seminarji so mi všeč, ker: - prihranim na času in denarju - so dosti razumljivi - prejmem gradivo - in odgovore na zastavljena vprašanja
 • S spletnimi seminarji smo zadovoljni in se jih bomo še posluževali. 
 • S spletnimi seminarji pridemo hitro in enostavno do novih znanj in spoznavanja novosti,in prihranimo čas na poti.
 • Spletni seminarji nam zelo odgovarjajo, saj se posvetiš vsebini, če v miru poslušaš. Imamo sobo, v kateri je popoln mir in lahko spremljaš seminar nemoteno in ni drugih stroškov. Prav tako lahko poslušajo tudi drugi udeleženci.
 • Zelo dobrodolo in primerno, saj dobi informacije neposredno na delovnem mestu! Boris Cokoja, Vrtec Ivana Glinška, Maribor
 • Jasno, enostavno, razumljivo, s poudarkom na pomembnih mestih ter z opozorili. Pravi tempo predstavitve in dovolj ponovitev. Hvala Zvonka Lisjak, Vrtec Ciciban
 • Spletni seminarji mi prihranijo as, ki bi ga morala porabiti za pot do kraja izvedbe seminarja. Tatjana Jesenko, CSD Logatec

Klasični seminarji

 • Seminar priporočam vsem. Z informacijami in navodili, ki smo jih dobili smo si olajšali delo v praksi, lažje se bomo spopadli s težavami in skrajšali bomo čas priprave nalog. Izvedeli smo veliko dodatnih informacij, ki niso bile tema seminarja.   
 • Glede na strokovnost predavateljice menim, da vsak, ki se udeleži seminarja dobi vse potrebne napotke in informacije v zvezi z delom,  tematiko.
 • Udeležba na seminarju je izredno zanimiva. Podajo ti vse informacije, ki so pomembne za delo istočasno pa so stvari še predstavljene, kako se naredijo v programu in kako se posredujejo naprej.

Poletni seminarji
 • Pozitivno ocenjujem: jasno in pregledno gradivo, posredovano pred dnem seminarja, kar omogoča seznanitev z vsebino in lažje spremljanje predavanja, kvalitetno izvedbo predavanja in odprtost za konkretna vprašanja in pobude iz prakse. Ker smo začetniki, so nam ti seminarji prišli zelo prav. Izvedeli smo veliko novega. Odlično pripravljeno gradivo in vodenje.Vanja Vozel, Lambrechtov dom, Slovenske Konjice

Konference in Posveti

XXL Konferenca 2015, Terme Olimia, 19. in 20.11.2016

Vse je bilo super, primerno, obrazloeno in v veliko pomo nam, ki delamo. Ggospod Ranko je odgnal vse davne blagajne in nas popeljal v smeh, pogreala nisem niesar, pridobila sem le dodatno energijo za delo, ki ga je potrebno opraviti. S SAOP je bolje in laje. e posebej bi pohvalila navodila za delo in odzivnost. Hvala (Zdenka Gornik, Dijaški dom Maribor)

Odlično izpeljan dogodek, ogromno uporabnih informacij, pravšnja mera strokovnih predavanj in družabnih dogodkov. (Gordana Đorđić, Adria Lab d.o.o.)

Prav gotovo bi radi slišali tudi kakno grajo ali kritiko, toda ne gre, vse je bilo vrhunsko... zame je bilo konstruktivno in poučno predavanje in ne suhoparno. Še posebej pa mi je bilo všeč, da predavatelji niso niti za sekundo pokazali samovenosti, ampak zgolj in samo profesionalen in sprošen nastop. Moj predlog, organizirajte tudi konference za naše direktorje, da spoznajo kaj vse ste sposobni. (Darja Osmak, Dom starejših občanov Kočevje)

Izvedba konference, kakor tudi same teme - ODLIČNO! (Marica Renik Hudin, OŠ Hoče)

Na SAOP Konferenci mi je najbolj všeč: - XXL mladostne energije SAOPjevcev in njihova pripravljenost za pomoč, - XXL možnosti za izbiro predavanj, - XXL dogajanja, animacije, zabave, smeha, - XXL izbire krajev, hrane, - S bolečih mišic čez vikend. Hvala Vam! Super ste! (Danijela Aber, Skupnost zavodov osnovnaga zdravstva Koroške)


Konferenca o elektronskih računih, Brdo pri Kranju, 23.5.2014
Vsi predavatelji so bili v okviru pričakovanj glede na to, katero institucijo zagovarjajo in od kod prihajaj. Sama pa najbolj zbrano poslušam in sledim, ko SAOP-ejevi predavatelji predstavljajo novosti skozi praktične prikaze, saj je treba teorijo prenesti v praktično vsakodnevno delo in jo izvajati skozi vaše module v povezavi s portali (e davki, ujp ....), ja ni druge! Glede na to, se vedno najbolj zadovoljna s predavatelji iz SAOP-a. (Nadja Perenič, OŠ Antona Žnideršiča, Ilirska Bistrica)

Všeč mi je bilo zelo da so bile predstavljene zadeve zelo konkretno, da imamo točno predstavo, kaj potrebujemo in kaj moramo urediti. (Natalija Šolinc, Šolski center Šentjur)


XXL Konferenca, Ptuj, 21. in 22.11.2013


Celoten dogodek mi je bil zelo všeč. Od predavanj, do nastanitve, vse. Tako da nisem pogrešala ničesar. Mogoče le daljša predvanja, ker so bile zanimive teme. Ampak to bi pa težko vključili v tak časovni okvir. Izvedela sem veliko drobnih trikov (ki jih ni v nobenih navodilih), s katerimi si bom lahko olajšala delo. (Nataša Zavrl, Vencelj Predvor d.o.o.)

V 10 letih kar uporabljam vaše programe,sem se prvič udeleila 2-dnevnega seminarja in mi je bilo všeč in mislim, da si tudi računovodje zaslužimo kdaj udeležbe na 2-dnevnem seminarju, ker nas ne vidijo, kako in koliko moramo delati, vsi te samo takrat vidijo, ko nekam greš in mislijo, da greš žurirat ne pa izobraževat, če greš na tak seminar. Smo se pa ogromno naučili, je bilo pestro, en kup vprašanj, tako da smo zamujali že na naslednje teme in hkrati bi bili lahko v dveh dvoranah, ker je bilo toliko aktualnih stvari. Skratka super! (anonimno)   

Všeč mi je prepletanje resnih in zahtevnih tem s programom sprostitve. V svetu vsakodnevne tekmovalnosti, pritiska in napetosti, sta bila ta dva dneva (večerja) dovolj sprščujoča, da smo tisti, ki smo odprti za te stvati, nabrali dovolj energije za težak december, januar in februar. Hvala vam za vse. (Irena Groboljšek, Gimnazija Koper)
ERP sistem za srednje veliko in veliko podjetje ali javni zavod. Na predstavitev iCenter
Spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. Na predstavitev Minimaxa
Preprost blagajniški program za poslovanje z gotovino (davčna blagajna). Predstavitev Saopnet POS-a
Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. xVeč o piškotkih